Carpediem Idle Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Sayısız savaş kahramanını yöneterek rakiplerinizle birebir savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Eşsiz tasarımlara ve özelliklere sahip yüzlerce savaş kahramanından dilediğinizi yöneterek nefes kesen PVP savaşlarına katılabileceğiniz Carpediem Idle monsters, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, savaşçınızı seçerek rakiplerinizle aksiyon dolu bir mücadele içerisine girmek ve ganimet toplayarak farklı kahramanların kilidini açmaktır. Canavar tasarımına sahip yüzlerce karakter ile dilediğiniz rakibe karşı savaşabilir ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Oyunu online modda oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü rakiplerle karşılaşabilirsiniz. Oyunda, karakterler çevrimdışı olduğunuz zamanlarda dahi aktif savaşır ve size ödül kazandırmaya devam ederler.

Oyunda yüzlerce canavar savaşçı ve farklı savaş aletleri yer almaktadır. Ayrıca her karakterin kendine has özel gücü ve yetenekleri bulunmaktadır. PVP arenalarında rakiplerinizle birebir mücadele edebilir ve gücünüzü herkese kanıtlayabilirsiniz.

Rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Carpediem Idle monsters, oldukça geniş bir kitleye hitap eden kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Carpediem Idle Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

Sayısız savaş kahramanını yöneterek rakiplerinizle birebir savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Yüzlerce canavar karakteri arasından dilediğinizi kontrol ederek aksiyon dolu PVP savaşlarına katılabileceğiniz Carpediem Idle monsters, mobil platformda rol oyunları arasında kendisine yer bulan kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve nefes kesen savaş sahneleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyuna yapmanız gereken, karakterinizi belirleyerek rakiplerinizle birebir savaşmak ve ganimet toplayarak savaş haritası üzerinde farklı görevlerin kilidini açmaktır. Bu sayede farklı özelliklere ve savaş aletlerine sahip birçok yeni karakteri de grubunuza dahil edebilirsiniz. Böylece düşmanlarınıza karşı daha güçlü bir orduya sahip olabilir ve onların hamlelerine uygun çeşitli savaşçılar edinebilirsiniz. Sürükleyici hikayesi ve bağımlılık yapıcı savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir PVP oyunu sizleri bekliyor.

Oyun içerisine 100’den fazla savaş kartı yer almaktadır. Her kartta farklı bir savaş kahramanı ve her kahramanında kendine has özel gücü bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Carpediem Idle monsters, binlerce oyuncu tarafından tercih edilen ücretsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Idle Undead Beauty

    İnternetsiz macera oyunu oynayacağız.
  • Epic Summoners: Monsters War

    Birbirinden güçlü karakterler ile farklı yaratıklara karşı mücadele verebileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • Idle Gangster

    Şehrin yönetimini almaya çalışacağız.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.
  • Soul Saver: Idle RPG

    Korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.