CarrefourSA Online Market

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

CarrefourSA Online Market uygulaması ile market alışverişlerinizi akıllı cihazlarınızdan yapabilirsiniz.

CarrefourSA Online Market uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan online market alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Market alışverişlerinizi oturduğunuz yerden yapabileceğiniz platformların sayısı her geçen gün artarken, hipermarket zincirleri de konuyu yakından takip ediyor. CarrefourSA da artık online market alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebileceğiniz CarrefourSA Online Market uygulamasını sizlere sunmuş durumda. Sepetinize eklediğiniz ürünleri özenle hazırlayan ve soğutmalı araçlarla kapınıza kadar getiren CarrefourSA Online Market uygulamasında meyve, sebze, et-tavuk, kahvaltılık, içecekler, süt ürünleri ve diğer ev ve mutfak ihtiyaçlarınızı anında satın alabiliyorsunuz.

Tüm Türkiye’de hizmet veren CarrefourSA Online Market uygulamasında, siparişlerinizin ödemesini kapıda nakit veya kredi kartıyla yapabileceğiniz gibi online olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Belirli bölgelerde Hızlı Gelsin seçeneğiyle dakikalar içerisinde siparişlerinizi getiren CarrefourSA Online Market uygulaması, bozulmayacak türden ürünleri teslimat bölgeleri dışında kalan bölgelere kargo ile gönderim sağlıyor. Eğer siz de oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, CarrefourSA Online Market uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

CarrefourSA Online Market

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
41.1 MB DOSYA BOYUTU

Ev ve mutfak ihtiyaçlarınızı markete gitmeden satın almak istiyorsanız, CarrefourSA Online Market uygulamasını kullanabilirsiniz.

CarrefourSA Online Market uygulaması, iOS işletim sistemli cihazlarınızdan online market alışverişi deneyimi sunuyor.

Online market alışverişi platformları arasında yerini alan CarrefourSA, artık akıllı telefon ve bilgisayarlarınız üzerinden market alışverişine olanak tanıyor. Et-tavuk, meyve-sebze, içecek, kahvaltılık, gıda, şekerleme, temizlik, kişisel bakım ve elektronik gibi kategorilerde binlerce çeşit ürün seçeneği sunan uygulamada, satın almak istediğiniz ürünü adet veya kilo olarak belirterek sepetinize ekleyebiliyorsunuz.

Siparişlerinizi özenle seçen ve hazırlayan personeller, özel soğutmalı araçlarla seçtiğiniz ürünleri kapınıza kadar getiriyor ve markette zaman kaybetmeden ihtiyaçlarınızı gidermenize olanak tanıyor. Online ödeme, kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme gibi seçenekler sunan CarrefourSA Online Market uygulamasında, teslimat bölgelerinin dışında kalan bölgelerde ise anlaşmalı kargolar ile siparişleriniz teslim ediliyor. Bu siparişlerde soğuk zincir ürünleri ne yazık ki gönderilemiyor. Eğer siz de markette zaman kaybetmeden ve yorulmadan alışveriş yapmak istiyorsanız, CarrefourSA Online Market uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Makro Market Sepeti

    Makro Market Sepeti ile marketlerde vakit kaybetmeden mobil cihazlarınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • istegelsin

    istegelsin uygulamasıyla oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Algelsin

    Market alışverişleriniz kapınıza kadar gelsin istiyorsanız Algelsin uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • Hediye Sepeti

    Hediye Sepeti uygulamasında, sevdiklerinizi özel günlerde mutlu edecek hediyeler satın alabilirsiniz.
  • İpekyol

    İpekyol uygulamasını kullanarak kadın giyim ürünlerini satın alabilirsiniz.