Cars: Lightning League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,678 TOPLAM İNDİRME

Cars: Lightning League, Disney animasyon filmi Cars 3'ün (Arabalar 3) mobil oyunu.

Cars: Lightning League, Disney’in animasyon filmi Arabalar 3’ün mobil platforma uyarlanmış oyunu ve tüm Android cihazlarla uyumlu. Filmde yer alan karakterlerle tanıştığımız yarış oyununda görevleri tamamlayarak ilerliyoruz. Bitmeyecekmiş gibi gelen oldukça büyük bir haritada birbirinden zorlu görevler bizleri bekliyor.

Disney’in dünya genelinde milyonlarca izleyicisi olan Arabalar filminin üçüncüsü Cars 3 vizyona girmesiyle birlikte mobil oyunu da çıkış yaptı. Cars: Lightning League adıyla karşımıza çıkan oyunda filmin tanınan yüzleri Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm başta olmak üzere birçok karakteri görüyoruz. Konuşabilen sevimli arabalardan favorimizi alıp yarışlara katılıyoruz. Oyunda sadece arabalar değil, pistler de filmden esinlenerek tasarlanmış.

Meydan okumalara katılıp ödüller kazandığımız Disney yapımı araba yarışı oyununun tek beğenmediğim yanı Türkçe dil desteği sunmaması oldu. Bir de oyunu çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirdiyseniz uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

Cars: Lightning League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Cars: Lightning League yarış oyununda Disney - Pixar filmi Cars 3'ün (Arabalar 3) karakterleriyle tanışıyoruz.

Cars: Lightning League, Disney Pixar yapımı Cars 3 (Arabalar 3) filminin mobil oyunu. Çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için iPhone – iPad cihazınıza indirip gönül rahatlığıyla sunabileceğiniz araba yarışı oyunu. Hem ücretsiz hem de sadece 200 MB boyutunda. 

Disney’in sinemalarda izlenme rekoru kıran Arabalar filminin üçüncü oyunu Cars: Lightning League’de filmin ana karakterleri Lightning McQueen, Cruz Ramirez dahil birçok ismi daha doğrusu arabayı görüyoruz. Konuşabilen arabalarımızı yükseltme şansına sahibiz. Tabii ki öncelikle görevleri tamamlamamız gerekiyor. Görevler, daha çok küçük yaşta kişilerin oynayacağı düşünülerek hazırlanmış. Oynanış ta aynı şekilde; parmağınızı kaydırarak yön vermeniz yeterli oluyor.

Ödüller kazandıran meydan okumalar da içeren yarış oyunu, animasyonların öne çıkarıldığı görsel çizgileriyle de beğenimi kazandı. Türkçe dil desteği sunmaması dışında bir eksiğini görmediğim araba yarışı, tam da minik dostlarımızın seveceği şekilde olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cars: Fast as Lightning

    Cars Fast as Lightning APK ile radrasyon kasabasını yeniden inşa edecek ve dilediğimiz gibi düzenleyebileceğiz.
  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Project CARS GO

    Project CARS GO, grafikleriyle etkileyen araba yarışı oyununun mobil versiyonu. Project CARS Mobile, Google Play'den Android telefonlara indirilebilir!
  • Splash Cars

    Splash Cars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Blocky Cars: Traffic Rush

    Blocky Cars: Traffic Rush heyecanlı bir mobil yarış oyunudur
  • Cars: Traffic Racer

    Cars: Traffic Racer ortalama kalitede bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Cars

    Pixel Cars Android cihazlar için geliştirilmiş eski atari oyunları tadında eğlenceli bir arcade yarış oyunudur.
  • Smash Cars!

    Smash Cars!: Voodoo'nun yeni yarış oyunu adrenalin dolu!