Cars vs Bosses

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Cars vs Bosses, çeşitli silahlarla donatılmış araçlarla yarıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Cars vs Bosses, Carmageddon, Destruction Derby gibi döneme damgasını vuran kuralsız araba yarışı oyunlarına özlem duyanlara tavsiye edebileceğim yapımlar arasında. Eski atari oyunlarının görsel çizgilerini taşıyan yarış oyununda araçları yoldan çıkarmaktan üzerlerine ateş etmeye her şey serbest. Arcade yarış oyunlarını seviyorsanız Android platformuna ücretsiz gelen bu oyunu kaçırmayın derim.

Retro stili görselleriyle kendisine çeken yarış oyununda çılgın bir sürücünün yerine geçiyoruz. Trafikte onlarca araç arasında sıyrılmak yerine üzerlerine aracımıza ne kadar silah eklendiyse tümüyle ateş açıyoruz. Bununla da yetinmeyip bizimle aynı seviyedeki sürücülerin araçlarını da patlatıyoruz. Oyunda kural yok, hız düşürme yok, checkpoint yok… Tek amacımız yolu temizlemek.

Hız azaltma lüksümüzün olmadığı diğer deyişle arcade tarzında bir oynanış sunan Cars vs. Bosses, onlarca patlattığımız araçtan sonra karşımıza helikopterleri çıkartmak gibi sürprizler de yapıyor. Bizi ateş yağmuruna tutan hava araçlarını alt etmek elbette arabalar kadar kolay olmuyor.

Erkan Calp

Cars vs Bosses

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Cars vs Bosses, silahlarla donatılmış araçlarla yarıştığınız arcade tarzı iPhone oyunu.

Cars vs Bosses, retro görselleriyle sizi sizden, başında saatler geçirdiğiniz çılgın araba yarışı oyunlarına özlem duyuyorsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz gelmesiyle şaşırtan arcade yarış oyununda trafikte ortalığı birbirine katıyorsunuz.

Oyunda silahlarla donatılmış farklı türde ancak aynı sürüş deneyimi sunan araçlarla yola çıkıyorsunuz.

Yol boyunca karşınıza bir noktadan sonra saymayacağınız kadar sayıda araç çıkıyor. Akan trafikte kendinize yol bulmak için aralarından sıyrılmak, kesme almak yerine silahlarınızla ateş ediyorsunuz. Birkaç atışta hurdaya dönen araçları temizlerken tam işinizin kolay olduğunu düşündüğünüz anda sizinle aynı seviyede araçlar yolunuza çıkmaya başlıyor. Bunlarla kapışmaya başlıyorsunuz. Tümünü temizlemeyi başarırsanız helikopterle karşılaşıyorsunuz ki sizden çok daha donanımlı olmalarından kaynaklı kısa sürede trafiktekilerle aynı kaderi paylaşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Police Cars vs Street Racers

    Police Cars vs Street Racers'ta düzeni bozan suçlulara karşı mücadele ediyoruz.
  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Project CARS GO

    Project CARS GO, grafikleriyle etkileyen araba yarışı oyununun mobil versiyonu. Project CARS Mobile, Google Play'den Android telefonlara indirilebilir!
  • Splash Cars

    Splash Cars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Blocky Cars: Traffic Rush

    Blocky Cars: Traffic Rush heyecanlı bir mobil yarış oyunudur
  • Cars: Traffic Racer

    Cars: Traffic Racer ortalama kalitede bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Cars

    Pixel Cars Android cihazlar için geliştirilmiş eski atari oyunları tadında eğlenceli bir arcade yarış oyunudur.
  • Cars: Lightning League

    Cars: Lightning League, Disney animasyon filmi Cars 3'ün (Arabalar 3) mobil oyunu.