Castle Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim yaşayabileceğiniz bir strateji oyunu

Castle Battles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Hızlı ve tempolu bir mobil oyun olarak ön plana çıkan oyunda mücadele gücü bir hayli yüksek savaşlara dahil oluyorsunuz.

Düşmanlarınızla kıyasıya mücadele ettiğiniz bir strateji oyunu olan Castle Battles, hikaye tabanlı bir mobil oyundur. Yaşadığınız toprakları kurtarmak için mücadele ettiğiniz oyunda ordunuzu kurarak benzersiz ve zorlu düşmanlarla savaşıyorsunuz. 40'dan fazla benzersiz düşmana sahip olan oyunda kendi imparatorluğunuzu da kuruyorsunuz. Aksiyon dolu maçlara da katılabileceğiniz oyunda ilginç bir atmosfer yer alıyor. Bağımlılık yapıcı etkisi de bir hayli yüksek olan oyunda sürükleyici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı oyunlar denemeyi sevenlerin mutlaka denemesi gereken Castle Battles, boş zamanlarınızı da değerlendirebileceğiniz bir oyundur. Harika bir yolculuğa çıkabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Castle Battles oyunu sizleri bekliyor.

Castle Battles oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Castle Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
1.17 GB DOSYA BOYUTU

Benzersiz düşmanlarla mücadele ettiğiniz bir strateji oyunu

Castle Battles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur. Aksiyon ve maceranın durmak bilmediği oyunda düşmanlarınızla mücadele ediyor ve yeni yerler fethetmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir strateji oyunu olan Castle Battles, yeni yerler fethedip topraklarınızı genişlettiğiniz bir oyundur. Aksiyonu yüksek mücadelelere dahil olabileceğiniz oyunda harika bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda güçlü taktikler geliştirmeniz gerekiyor. Kendine has ilginç bir atmosfere sahip olan oyunda bağımlılık yapıcı etki yer alıyor. Sürükleyiciliği de bir hayli yüksek olan oyunda kendi imparatorluğunuzu kuruyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleriyle de ilgi çeken oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken Castle Battles, sizleri bekliyor. Castle Battles oyununu mutlaka denemelisiniz.

Castle Battles oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • BTD Battles APK

    BTD Battles APK Android kule savunma oyununda oyuncular kafa kafaya geliyor! Bloons TD Battles, mobil strateji oyunları sevenleri ekran başına kilitliyor.
  • Castle Crush APK

    Castle Crush APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online strateji kart oyunudur.
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Total War Battles

    Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.
  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı
  • Castle Revenge

    Castle Revenge, strateji aksiyon öğelerini birleştiren kale savunma oyunu.