Catan Universe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve keyifli bir masa oyunu

Catan Universe, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir masa oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hayalinizdeki şehri kurmaya çalıştığınız oyunda dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Zorlu bir masa oyunu olan Catan Universe, evrenin farklı noktalarına yolculuk yaptığınız bir mobil oyundur. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda heyecan verici deneyimler yaşıyorsunuz. Kaliteli grafiklerle donatılmış olan oyunda boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Gerçek bir masa üstünde oynuyormuş gibi hisse kapılabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı keşifler yapabileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz. Oyunda stratejik taktikler geliştirerek ilerliyor ve şehrinizi büyütüyorsunuz. Rekabet dolu bir deneyim sunan Catan Universe sizleri bekliyor. Birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda son derece dikkatli ilerlemelisiniz. Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz Catan Universe'i sakın kaçırmayın.

Catan Universe oyununu Anroid cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Catan Universe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
399 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir masa oyunu

Catan Universe, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel bir masa oyunudur. Zorlu görevleri tamamlayıp liderlik koltuğuna oturabileceğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Catan Universe, keyifli dakikalar sunan bir oyundur. Heyecan verici sahnelere sahip olan oyunda gerçek bir masa oyunu deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleriyle ön plana çıkan oyunda gelişmiş taktiklerle ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda can sıkıntınızı geçirebiliyorsunuz. Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda farklı keşifler de yapabiliyorsunuz. Eğer masa oyunlarını seviyorsanız Catan Universe oyununu mutlaka denemelisiniz. Catan Universe sizleri bekliyor.

Catan Universe oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chess Universe

    Bir sonraki Dünya Satranç Şampiyonu sen olabilirsin.
  • Jenga Free

    Jenga Free, arkadaş grupları arasındaki en popüler masa oyunlarından bir tanesi olan Jenga'nın Android platformuna uyarlanmış mobil oyunu.
  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • CATAN - World Explorers

    CATAN - World Explorers Android İndir: Niantic'in yeni Pokemon GO gibi konum bazlı strateji oyunu
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Plato: Best Multiplayer Games

    Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Plato mobil uygulaması, aynı platformda hem oyunları hem de sohbeti barındıran ve hoş vakit geçirebileceğiniz bir masa oyunu uygulamasıdır.
  • Tavla Go (Backgammon Go)

    %100 adil oyun mekaniğiyle mobildeki en iyi online tavla oyunu