Catorize

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Catorize, sevimli kedimizin ekrandaki renkli taşları toplamasına yardımcı olacağınız eğlenceli bir beceri oyunudur.

Catorize, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça sürükleyici bir bulmaca ve beceri oyunudur.

Sevimli bir kedinin maceralarına konuk olacağınız oyunda amacınız; dünya üzerinden çalınan renkleri geri getirerek dünyayı tekrar renkli bir hale getirmeye çalışmaktır.

Platformdan platforma atlayarak renkli taşları toplayacağınız ve size verilen görevler doğrultusunda bölümleri en yüksek yıldızla tamamlamaya çalışacağınız oyun oldukça bağımlılık yapan bir oynanışa sahiptir.

Görevler sırasında sadece platformdan platforma atlayarak taşları toplamanın yanı sıra karşınıza çıkan tehlikelere ve engellere de dikkat etmeniz gerekiyor.

Oldukça kolay dokunmatik ekran kontrolleriyle yönetebileceğiniz sevimli kedinizle ordan oraya zıplayarak bölümleri tamamlamak gerçekten çok eğlenceli olacak.

5 farklı ortamda 80'den fazla bölümün sizleri beklediği Catorize'ı çok seveceğinize eminim.

Can Çevrim

Catorize

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Catorize, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur.

Catorize, Windows Phone kullanıcılarının akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir platform oyunudur.

Büyülü bir dünyada yaşayan sevimli bir kedinin maceralarına konuk olacağınız oyunda bulmacaları çözerken, yeteneklerinizi de konuşturmalısınız.

Dünya üzerinden çalınan renkleri geri getirmek için zorlu bir yolculuğa çıkacağınız oyunda, yöneteceğiniz sevimli kedi ile bir platformdan diğerine atlayarak renkli taşları toplamaya ve bölümleri 3 yıldızla bitirmeye çalışacaksınız.

Oldukça basit dokunmatik kontroller yardımıyla yöneteceğiniz kediniz ile platformlar arasında zıplarken karşınıza çıkacak olan engellere ve tehlikelere çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yoksa bölümleri tamamlamanız hiç de kolay olmayacak.

5 farklı dünyada 80'den fazla bölümün sizleri beklediği oyunda çok eğlenceli ve keyifli saatler sizleri bekliyor olacak. Catorize'ın büyülü dünyasında sizler de hemen yerinizi alarak sevimli kediye dünyaya eski ışığını getirmesi için yardımcı olabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!