Cave Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Korkunç yaratıklara karşı mücadele ederek ganimet savaşları yapacağınız sıra dışı bir RPG oyunudur.

Farklı özelliklere ve silahlara sahip yüzlerce karakteri eğiterek güçlü bir ordu kurabileceğiniz ve karanlık zindanlarda dolaşarak ilginç yaratıklarla savaşarak ganimet kazanacağınız Cave Heroes, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan oldukça popüler bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, aksiyon dolu RPG savaşlarına katılmak için kendi köyünüzü geliştirmeli ve yeni savaş kahramanlarının kilidini açarak yaratıklara karşı daha güçlü bir orduyla mücadele etmelisiniz. Canavarlar zindanlarda ve mağaralarda konuşlanarak size saldırmak için beklerler. Bu nedenle her an savaşa hazır olmalı ve savaşçılarınızı sürekli geliştirerek özelliklerini artırmalısınız.

Oyunda okçu, büyücü, kılıç ustası, mızrakçı ve daha onlarca farklı yeteneğe sahip savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca size karşı mücadele edecek sayısız canavar ve yaratık bulunmaktadır. Karakterlerinizi özelleştirerek canavarları daha çabuk mağlup edebilir ve ganimet toplayarak seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncularla ücretsiz olarak buluşan Cave Heroes, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından benimsenen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cave Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
251.3 MB DOSYA BOYUTU

Korkunç yaratıklara karşı mücadele ederek ganimet savaşları yapacağınız sıra dışı bir RPG oyunudur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve aksiyon dolu RPG savaşlarına katılarak ganimet kazanmak için mücadele edeceğiniz Cave Heroes, dev yaratılara ve ilginç görünümlü canavarlara karşı savaşarak kendi köyünüzü inşa edeceğiniz ve kahramanlarınızı geliştirerek güçlü bir orduya sahip olacağınız eşsiz bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, güçlü savaş kahramanlarından oluşan dev bir orduyu komuta ederek kendi köyünüzü kurmak ve canavarlarla ganimet savaşları yaparak seviye atlamaktır.

Zindanlarda ve karanlık mağaralarda konuşlanan yüzlerce farklı özelliğe sahip yaratıkla birebir mücadele ederek görevleri tamamlamalı ve köyünüzün sınırlarını genişletmelisiniz.

Oyunda ok, kılıç, mızrak, tokmak, balta ve onlarca ölümcül ilkel savaş aletine sahip sayısız savaşçı yer almaktadır. Ayrıca size karşı savaşacak ilginç yaratıklar ve dev canavarlar bulunmaktadır. Simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Cave Heroes ile sizde kendi köyünüzü oluşturabilir ve güçlü savaşçılar yetiştirerek aksiyon dolu savaşlara katılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Greedy Cave 2: Time Gate

    Birbirinden farklı yaratıkları yok etmeye çalışacağız.
  • Merge Heroes Frontier

    Onlarca farklı kahramandan dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Braveland Heroes

    Düellolara katılacağız.
  • Casual Heroes

    Gerçek oyuncular ile arena savaşlarına katılacağız.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Gladiator Heroes Clash

    Gladyatör savaşlarına katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.