CBS Sports Franchise Football

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına katılacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan CBS Sports Franchise Football ünlü geliştirici ve yayıncı CBS Interactive, Inc tarafından oyunculara sunuldu.

Mobil platformda oyuncuları Amerikan futbol maçları yapabilme imkanı verecek olan CBS Sports Franchise Football ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. İki farklı mobil platformda indirilip oynanabilen yapımda oyuncuları oldukça zengin bir içerik bekliyor olacak. Transferler, oyuncu istatistikleri ve hava şartarı gibi birçok detay oyun içerisinde karşımıza çıkan içerikler arasında yer alıyor.

Çeşitli lig ve kupalara katılabildiğimiz oyunda 2.000’den fazla gerçek oyuncu yer alıyor. Oyuncular takımlarındaki oyuncuları geliştirebilecek ve daha verimli bir hale getirebilecekler. Mevsimsem döngülere de sahip olan yapımda çeşitli lig ve kupa maçlarında boy gösterebileceğiz. Google Play’de 4.4 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan oyun, 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

CBS Sports Franchise Football

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
64.7 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına katılacağız.

CBS Interactive, Inc tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak mobil platformda oyunculara sunulan CBS Sports Franchise Football bir spor oyunudur.

Oyunculara mobil cihazlarında Amerikan futbolu maçlarına götürecek olan CBS Sports Franchise Football ile sürükleyi maç atmosferi bizleri bekliyor olacak. Geniş içerikleri ve gerçekçi yapısı ile mobil platformun en başarılı Amerikan futbol oyunlarından bir tanesi olan yapım, 2.000’den fazla gerçek oyuncuya da ev sahipliği yapıyor. Oyuncular seçtikleri takımlardaki oyuncuları daha verimli hale getirebilmek için geliştirebilecekler.

2.000’den fazla farklı sporcu arasından transfer yapabilecek ve takımımızı daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Gerçekçi yapısı ile rakiplerinden bir atım öne çıkan yapım, 100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Google Play incelemelerinden 4.4 alan yapım, iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanmaya devam ediliyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.
  • Franchise Baseball

    Beyzbol menajerliği yapacağız.
  • Franchise Basketball 2019

    Basketbol menajerliği yapacağız.
  • Franchise Hockey 2018

    Gerçekçi bir hokey oyunu oynayacağız.
  • Franchise Baseball 2018

    Mobil cihazımızda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Football Arcade

    Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.
  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Football Chairman

    Kendi futbol takımınızı kurarak zorlu turnuvalarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.