Cesur Top

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,023 TOPLAM İNDİRME

Cesur Top eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir Android oyudur

Cesur Top eğer Flappy Bird ve Angry Birds tarzı beceri oyunlarını seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir platform oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Cesur Top'ta Cesur Top adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Birgün kahramanımız kötü kalpli kırmızı top tarafından saldırıya uğrar ve etkisiz hale getirilir. Kahramanımız etkisizken sevgilisini kaçıran Kırmızı Top anında kayıplara karışır. Artık Cesur Top'un görevi sevgilisini kurtarmak ve Kırmızı Top'tan intikam almaktır. Biz de Cesur Top'a bu görevinde yardımcı oluyoruz ve sevgilisine kavuşmasını sağlıyoruz.

Cesur Top'un oynanış olarak Flappy Bird ve Angry Birds karışımı olduğu söylenebilir. Oyunda Cesur Top'u yerdeki tuzaklara düşürmeden nesnelerin üzerinde zıplatmalıyız. Bu iş için dikkatlice hesap yapmalı ve reflekslerimizi kullanmalıyız. Oyunda 60 adet yeteneklerimizi zorlayan bölüm yer alıyor. Cesur Top'ta bize oyuna kaldığımız yerden devam edebilme şansı verilmesi güzel ve kullanışlı bir özellik. Her bölüm için bize verilen 3 bayrağı kullanarak oyun içinde takıldığımız yerde oyuna devam edebilmekteyiz.

Cesur Top'ta puanlama ölme sayımıza göre yapılıyor. Ne kadar az ölürsek o kadar çok puan kazanabiliyoruz ve puan listesine girebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Cesur Top

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
271 TOPLAM İNDİRME

Cesur Top bağımlılık yapıcı bir mobil oyundur

Cesur Top oyun severleri kısa sürede saran ve bağımlılık yapan bir yapıya sahip olan bir mobil platform oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'ler üzerinde ücretsiz olarak oynanabilen bir oyun olan Cesur Top'ta oyun ile aynı isme sahip olan kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız Cesur Top, kız arkadaşlıyla huzurlu ve mutlu bir hayat yaşarken kötü kalpli Kırmızı Top hiç beklemediği bir anda kahramanımıza saldırarak onu etkisiz hale getirir ve kız arkadaşını kaçırır. Bize düşen ise kız arkadaşına yeniden kavuşmak isteyen Cesur Top'a yardımcı olmak ve Kırmızı Top'un peşine düşmektir.

Cesur Top oynanış olarak kendine has bir yapıya sahip. Oyun Flappy Bird ve Angry Birds oyunlarından öğeleri güzel bir şekilde birleştirmekte. Oyundaki temel amacımız yolumuzda yer alan tuzakların üzerinden bir sonraki zıplayabileceğimiz yüzeye atlamak ve yolumuza devam etmek. 

Cesur Top şu özelliklere sahip:

  • 60 farklı bölüm
  • Özel olarak tasarlanmış zorlayıcı bölümler
  • Oyuna kaldığınız yerden devam edebilme
  • Her bölüm için oyuna kaldığınız yerden devam etmenize imkan tanıyan 3 bayrak
  • Ölüm sayınıza göre puan kazanabilme ve puan listelerine girebilme
Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Kapanı

    Top Kapanı, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde vakit geçirmek için başlayıp oynamayı bırakamayacağınız bir Android beceri oyunu.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Going Balls

    Popüler top platform oyunu Going Balls, Android Google Play'de!
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Top Gear: Rocket Robin

    Top Gear: Rocket Robin, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz roket uçurma oyunu.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Tricky Castle

    Cesur şövalyenizi karmaşık bir kaleden çıkartabilir misiniz?