Checkers Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Checkers Online, ister arkadaşlarınız isterseniz de oyundaki diğer online oyuncular ile dama oynama keyfi yaşayacağınız ücretsiz bir Android dama oyunu.

Checkers Online, eskisi kadar popüler olmamasına rağmen hem küçük yaştakilerin hem de büyüklerimizin severek oynadığı damayı Android mobil cihazlarımıza taşıyan bir dama oyunu.

Ücretsiz olarak dama oynama imkanı sunan Checkers Online, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımı ile oyuncuların beğenisini kazanıyor. Tarihteki en eski oyunlardan bir tanesi olan damayı bilmiyorsanız bile bu oyun sayesinde kısa sürede öğrenerek rakiplerinizle online olarak karşılıklı oynayabiliyorsunuz.

Android sisteme karşı, bluetooth bağlantısı ile arkadaşlarınıza karşı ya da online olarak diğer oyunculara karşı dama oyama keyfi sunan oyunun kontrolleri de son derece rahat. Pulları yerinden oynatıp taşırken herhangi bir rahatsızlık hissi oluşmuyor.

Online olarak oynadığınız oyuncular ile sohbet ederek belki de güzel arkadaşlıklar kurmanızı sağlayan oyunun malesef Türkçe dil desteği bulunmuyor. Fakat oynamak için çok fazla İngilizce bilmenize de gerek yok zaten.

Eğer zaman zaman vakit geçirmek ve stres atmak için canınız dama oynamak isterse, Checkers Online oyununu Android telefon ve tabletlerinize indirerek bir köşede durmasını sağlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Checkers by SkillGamesBoard

    Checkers by SkillGamesBoard, Android işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen ve klasik dama oyununu mobil cihazlara taşıyan keyifli bir masa oyunudur.
  • Dr. Checkers

    Dr. Checkers, küçükken mutlaka bir şekilde heves ederek öğrendiğimiz ve bolca oynadığımız dama oyununun Android mobil versiyonu.
  • Checkers 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dama oyunudur.
  • Oyunpark Okey Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.
  • Tavla Go (Backgammon Go)

    %100 adil oyun mekaniğiyle mobildeki en iyi online tavla oyunu
  • Yalla Ludo - Ludo&Domino

    Yalla Ludo - Ludo&Domino İndir Android: Online kızma birader ve domino oynayın.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • TicTacToe Online

    TicTacToe Online, XOX oyununu Android telefon ve tabletlerimizde oynamamızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.