Chef Wars Journeys

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce yeni tarif öğrenerek lezzetli yemekler pişireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Dünyadaki en ünlü restoranları ziyaret ederek yeni yemek tarifleri öğreneceğiniz ve kendinizi geliştirerek kendi restoranınızı işleteceğiniz Chef Wars Journeys, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlenceli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, dünyanın farklı bölgelerine seyahat ederek yeni lezzetler tatmak ve farklı tarifler keşfetmektir. Görev haritası üzerinde ilerleyerek şeflerin ve malzemelerin kilidini açmak için mücadele etmelisiniz. Ayrıca kendi tariflerinizi oluşturarak ekstra puanlar toplamalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve farklı tasarımı ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda mutfağınızı donatabileceğiniz sayısız eşya ve gıda yer almaktadır. Ayrıca birbirinden lezzetli yüzlerce yemek ve tatlı tarifi bulunmaktadır. Dilediğiniz yemeği pişirerek müşterileri memnun edebilir ve ihtiyacınız olan puanları toplayabilirsiniz. Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Chef Wars Journeys, eğlencelik bilgi oyunları arasında yer alan kaliteli bir yapımdır.  

Doğukan Çağlakpınar

Chef Wars Journeys

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
182.8 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce yeni tarif öğrenerek lezzetli yemekler pişireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Yüzlerce yemek tarifi öğrenebileceğiniz ve dünyanın farklı bölgelerindeki restoranları gezerek yeni tatlar keşfedeceğiniz Chef Wars Journeys, Android ve iOS sürümleri ile farklı platformlardan oyuncuların hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen eşsiz bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendi restoranınızda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirmek ve müşterileri memnun ederek seviye atlamaktır. Dünyaca ünlü restoranları dolaşarak yeni tatlar keşfedebilir ve kendinizi geliştirerek iyi bir aşçı olabilirsiniz. Ayrıca görev haritası üzerinde belirtilenleri yaparak farklı şeflerin ve mutfak malzemelerinin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eğlenceli bölümleri sayesinden sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yemek yaparken yararlanabileceğiniz sayısız mutfak eşyası ve birbirinden lezzetli yüzlerce gıda yer almaktadır. Ayrıca onlarca farklı tarif ve hiç bilmediğiniz çeşitli baharatlar bulunmaktadır. Eğlencelik bilgi oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Chef Wars Journeys, keyifli dakikalar geçireceğiniz kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Crazy Chef

    Müşterilerimizin siparişlerini hazırlamaya çalışacağız.
  • Mary le Chef

    Mobil cihazımızda aşçılık yapacağız.
  • Unicorn Chef

    Eşsiz tasarımlara sahip lezzetli pastalar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Rising Super Chef 2

    Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Burger Chef Idle Profit Game

    Burgerler hazırlayacak ve satacağız.
  • Dungeon Chef

    Onlarca hayvanı avlayarak lezzetli et yemekleri yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.