Chef Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Chef Wars, Android tabanlı tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen oldukça keyifli bir tür yemek yarışma oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Chef Wars mobil oyunu, üstün yemek bilginiz ve becerinizi tıpkı bir şef gibi konuşturacağınız keyifli bir rol yapma oyunudur.

Chef Wars mobil oyununda tam bir şef haline gelecek hatta bilmediğiniz, duymadığınız yemekler hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Öncelikle televizyon programlarından aşina olduğumuz şef yarışmaları tarzında bir mobil oyun olan Chef Wars, yemekle ilgili olsun ya da olmasın tüm oyuncuların dikkatini çekecektir.

Bir jüri huzurunda yarıştığınız oyunda çeşitli temaların çatısı altında yemekler yapmanız sizden beklenecek. Günün sonunda yarıştığınız şeflerden daha ön plana çıkmanız ve jüriyi etkilemeniz gerek. Oyunun güzel tarafı ise diyar diyar gezip çeşitli malzemeler keşfetmek. Böylelikle yemek alternatiflerinizi de çoğaltabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Chef Wars mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Chef Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Chef Wars mobil oyunu, kendi yaratıcılığınızla yaptığınız birbirinden nefis tabakları jüri değerlendirmesine sunacağınız keyifli bir şef yarışma oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Chef Wars mobil oyunu, yaratıcı şeflere açık bir yemek yarışması tarzında oynanışa sahip bir tür rol yapma oyunudur.

Çeşitli televizyon programlarından şefler yarışıyor tarzında yarışmaları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki kendinizi o şeflerin yerinde hiç hayal etmiş miydiniz? Chef Wars mobil oyunuyla bunu deneyimleyebilirsiniz bile. Chef Wars mobil oyununda tıpkı gerçek yarışmalar gibi bir jüri huzuruna tabaklar sunup değerlendirileceksiniz. Tabi ki yemek seçimlerinde yaratıcı olabilirsiniz ancak çeşitli temalara bağlı kalmanız sizden istenecek. Örneğin bir fırın yemeği yapmanız ya da deniz mahsullerinden yemekler yapmanız sizden istenebilir.

Ayrıca oyunda çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla da yarışabilirsiniz. Tamamen  tarafsız bir jüri sizleri değerlendiriyor olacak. Bunların yanında diyar diyar dolaşıp farklı tatlar arayabilirsiniz. Yeni keşfettiğiniz malzemelerle harika yemekler ortaya çıkarabilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Chef Wars mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pacific Rim: Breach Wars

    Pasifik Savaşı hayranları için destansı bulmaca aksiyon rol yapma oyunu
  • Juggernaut Wars

    Juggernaut Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Star Wars: Uprising

    Star Wars: Uprising mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir rol yapma oyunudur
  • Cooking Fever APK

    Cooking Fever APK, yemek oyunları, yemek yapma oyunu, zaman yönetimi oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu