ChessFinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Klasik satrançtan farklı bir mantığa sahip olan eğitici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Klasik satranç oyunundan farklı olarak tasarlanan ve ilginç bir stratejiyle oynanan ChessFinity, binlerce oyun sever tarafından tercih edilen eğitici bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

İlginç oyun mantığı ve kreatif tasarsımı ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, satrançtaki taşlardan yararlanarak sonsuz bir platformda çeşitli stratejiler kurarak ileri doğru yol almak ve taşlarında hamle özelliklerinden faydalanarak maksimum sürede hayatta kalmak için mücadele etmektir.

Farklı kuralları ve zeka geliştirici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Başlangıç noktasında yer alan taşla ilk hamleyi yaparak oyunu başlatabilir ve 5’li bloklardan oluşan sonsu bir parkurda ilerleyerek platformdaki altınları toplamalısınız.

Taşların tüm özellikleri standart satranç oyunundakilerle aynıdır. Örneğin, atı kullanarak ‘’L’’ şeklinde hamleler yapabilir ve boş alanlardan faydalanarak altınları toplayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara ücretsiz olarak sunulan ve mobil platformda klasik oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ChessFinity, ilginç bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

ChessFinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
169.5 MB DOSYA BOYUTU

Klasik satrançtan farklı bir mantığa sahip olan eğitici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip mobil ve diğer cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ChessFinity, standart satranç oyunundan biraz daha farklı bir mantıkla oynanan ve eğitici özelliği bulunan kaliteli bir oyundur.

Farklı oyun kuralları ve zeka geliştirici bölümleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, satranç taşlarından yararlanarak ileri doğru hamlelerde bulunmak ve platformdaki altınları toplayarak bitiş çizgisine ulaşmaktır.

Satrançta kullanılan tüm taşlardan faydalanarak taşların hamle özelliklerini olduğu gibi kullanmalı ve boş alanlar bularak ilerlemelisiniz. Bu sayede sonsuz parkurlarda yarışarak altınları toplayabilir ve mutlu sona yaklaşabilirsiniz.

Oyunda klasik satrançta yer alan piyon, kale, at, fil, vezir ve şah taşlarını kullanarak parkurdaki altınların tamamını toplamak için yarışacak ve seviye atlayarak daha zorlu bölümlerde rol alacaksınız.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ChessFinity, satranç mantığından yola çıkılarak tasarlanan ve eğitici bölümleri ile zihin açıcı özelliği bulunan eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Neighbours from Hell: Season 2

    Komşularınız için ilginç tuzaklar hazırlayabileceğiniz macera dolu bir bulmaca oyunudur.