Chicken Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Hayvanları özgürlüğüne kavuşturun.

Chicken Rider, hayvanların özgürlüklerine kavuşmak için mücadele verdiği bir sonsuz koşu oyunu. Animasyon filmlerini aratmayan görseller sunan hızlı tempolu süper eğlenceli bir mobil oyun. Yan kamera bakış açısından oynanış sunan platform oyunlarını seviyorsanız, insanlarla hayvanları karşı karşıya getiren bu çizgi film temalı yapım ilginizi çekecektir.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan sonsuz koşu oyunu Chicken Rider’da genç bir kutup ayısının kontrolünü ele alıyorsunuz. Hayvanların özgürlüğü için savaşan küçük ayı bir kaçış planı hazırlıyor ancak olaylar planladığı gibi gelişmiyor. Herkesi alarma geçiren karakterimizin olay yerinden bir an önce kaçması gerekiyor ancak etraftaki tek kaçış aracı; bir tavuk. Tavuğun sırtında süratlı şekilde kaçışınızı sürdürürken insanları atlatmak için çılgın güçlendiricilerinizi kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

Chicken Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
133.6 MB DOSYA BOYUTU

Hayvanların özgürlüğü sizin elinizde.

Chicken Rider, genç bir kutup ayısının yerine geçtiğiniz sonsuz koşu oyunu. Hayvanların özgürlüklerine kavuşması için canını ortaya koyan küçük ayıya kaçış planını gerçekleştirmesinde yardımcı oluyorsunuz. Ancak ufak bir sorununuz var. Kaçış için etrafınızda kullanabileceğiniz tek araç; bir tavuk.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir yandan bakmalı sonsuz koşu - platform oyunu Chicken Rider’da özgürlüğünüze kavuşmak için insanlardan son sürat kaçıyorsunuz. Tavuğun sırtında hız kesmeden koşarak peşinize düşen insanları atlatmaya çalışıyorsunuz lakin yol boyunca da karşınıza birçok engel çıkıyor. Neyse ki; sincap komando, tipik Amerikan köylüsü gibi kullanabileceğiniz çılgın yardımcılarınız var. Bu arada Area 51, tipik Amerikan kasabası, uzay ve daha birçok farklı yerde bulunuyorsunuz. Dilerseniz sırtına bindiğiniz tavuğu değiştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Garfield Run

    Garfield temalı en iyi koşu oyunu
  • Garfield Rush

    Garfield'ın lazanyası elinden alındı!
  • Star Rider

    Star Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Miraculous APK

    Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.