Circlify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Circlify, ucu açık dönen çemberlerden çıkmaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Circlify, hipnoz etkisi yaran çemberlerin içerisinde çıkış noktası bularak ilerlediğimiz bir bulmaca oyunu ve Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabiliyoruz.

Oyunda renkli bir uçları açık çemberler içerisinde kendimizi açık noktaya getirerek ilerlememiz gerekiyor. Hem kendimiz hem de çemberler ters istikamette hareket ettiklerinden ve hiç durmadıklarından ayrıca farklı boyutta olduklarından bunu kolaylıkla başarmamız mümkün olmuyor. Çemberlerin açık noktalarını gördüğümüzde ekrana bir kere dokunmamız kafi oluyor. Oyunda ilerlemek çok basit gibi görünüyor ve eğitim bölümü de zorlu hazırlanmamış. Oyuna geçtiğimizde daha ikinci dokunuşta göründüğü gibi olmadığını anlıyoruz.

Erkan Calp

Circlify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Circlify, iç içe renkli çemberler arasında geçiş yaptığınız bir bulmaca oyunu.

Circlify, bizden farklı yönde dönen bir ucu açık çemberler arasında geçiş yaparak ilerlediğimiz bulmaca oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olarak sunulan ve fazla yer kaplamayan oyunda dikkat, sabır, refleks üçlüsüne sahip olmak rahatlıkla ilerleyebilmek açısından şart.

Oyunda iç içe geçmiş rengarenk çemberler arasında geçiş yaparak ilerliyoruz. Bizden farklı yönde durmadan dönen çemberlerin açık noktalarına kendimizi denk getirdiğimizde başarmış oluyoruz. Tabii ki bunu yapmak anlattığm kadar basit değil. Çemberlerin çok ufak bir noktaları açık. Oraya denk getirmek harika zamanlama gerektiriyor. Ayrıca tereddüt etmemeniz de önemli.

Sonsuz döngüde ilerleyen oyun her yaştan kişinin oynayabileceği düzeyde hazırlanmış lakin fazla vakit geçirmemenizi tavsiye ederim. Renkli çemberler sürekli döndüklerinden bir noktadan sonra göz yorgunluğuna sebebiyet verebiliyor. Gözünüz fazlasıyla hassas ise uzak durun derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada