City Island 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,387 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

City Island 2, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir şehir kurma oyunudur.

City Island 2, Android cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilen eğlenceli bir şehir kurma oyunudur. Sim City, City Island veya benzer türdeki şehir kurma oyunlarından bir tanesini daha önce oynadıysanız, City Island 2'yi çok seveceğinize eminim.

Oyun içerisinde halkınızın barın ihtiyacını gidermek için evler inşa etmelisiniz. Bununla birlikte şehrinizi dekore ederek güzelleştirmeli ve topluluk binaları inşa etmelisiniz. Bu sayede insanlarınız bir araya gelerek sosyalleşebilirler. Sadece ev ve binalar yapmak bu oyundaki tek işiniz değil. Şehrinizde yaşayan kişiler iş bularak, işsizlik oranını düşürmeniz gerekiyor. Tabi şehri yönetirken aynı zamanda para da kazanarak şehrinize yeni binalar inşa etmelisiniz. Yapabileceğiniz bina türleri oldukça fazla sayıdadır.

Yüksek kaliteli grafikler ile hazırlanan oyunda bir çok eğlenebileceğiniz özellik bulunuyor. Şehrinizi güzelleştirmek için kullanabileceğiniz 150 özel eşya bunlara örnek. Oyunda düşünmeniz gereken tek şey halkınızın refahı. Halkınızın refahını yüksekte tutarak, kazandığınız paralar ile yeni binalar inşa etmek veya varolanları geliştirmek görevleriniz arasında. Oldukça sade fakat eğlenceli bir oyun olan city Island 2'ye kısa sürede alışarak bağımlısı olabilirsiniz.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunu arıyorsanız, City Island 2'ye göz atmanızı tavsiye ederim. Oyunu ücretsiz olarak indirerek oynayabilirsiniz.

Özellikler:

  • Ücretsiz şehir kurma oyunu
  • Binalar inşa etme
  • Para kazanarak yeni binalar inşa etme
  • Sahip olduğunuz şehiri büyütme
Barış YANIK

City Island 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

City Island 2, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici ve uzun soluklu bir şehir kurma oyunu olarak öne çıkıyor.

City Island 2, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz uzun soluklu bir şehir kurma oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kendi şehrimizi kurmaya çalışıyoruz. Kullanılan grafiklerin kalitesi, içerik zenginliği ve tamamen oyunseverlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanmış yapısı ile beğenimizi kazanan City Island 2 her yaştan oyunseverin kısa sürede favorileri arasına girebilecek kapasiteye sahip.

Oyunda yapabileceklerimizin sınırını hayalgücümüz belirliyor. Önümüzde o kadar fazla seçenek var ki şehrimizi dilediğimiz gibi inşa etme şansına sahip oluyoruz. Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi oyunculara çeşitli görevler vererek heyecanı daima canlı tutuması. Tekdüze bir şekilde devamlı bina yapmaktansa görevleri yerine getirmek için çaba sarfediyoruz.

Dikkat çeken bir diğer unsur da kontrol mekanizması. Bu tarz strateji ve inşa oyunları dokunmatik ekranlar üzerinde iyi tasarlanmadıkları zaman sıkıcı sonuçlara imza atıyorlar. Fakat bu tarz bir durum City Island 2'de kesinlikle geçerli değil. İnşa etmek istediğimiz binaları ilgili menülerden kolayca seçip, istediğimiz bölgeye konuşlandırabiliyoruz. Bu arada inşa edebileceğimiz 150'den fazla binanın ve dekoratif eşyanın bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Oyunun en önemli kısımlarından bir tanesi de maddi gelir sağlamak. Ticari binalar kurarak maddi gelir artışı sağlayabiliyoruz. Elde ettiğimiz kazançla da yeni binalar inşa etme şansına sahip oluyoruz.

Eğer tek başımıza oynamaktan sıkılırsak Facebook üzerinden arkadaşlarımızla ortaklaşa bir oyun deneyimi yaşayabiliriz.

Saatler süren bir oyun deneyimi sunan City Island 2, şehir kurma oyunlarından keyif alan oyunseverlerin büyük bir zevkle oynayacakları yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • City Island 4

    City Island 4, daha önceki çıkan serilerinde oyuncuların ilgisini kazanmayı başaran en iyi şehir kurma oyunlarından bir tanesi.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • City Island

    Kendi şehrinizi inşa ederek turistik bir kent oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • City Island: Airport

    Şehrinize dev hava alanları inşa ederek daha fazla turistin gelmesini sağlayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • The Island: Castaway 2

    The Island: Castaway 2, ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir simülasyon oyunu.
  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, kendi adamıza şehir kurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.
  • Construction City 2

    Construction City 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz inşaat oyunu.