City Island 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
254 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

City Island 4, daha önceki çıkan serilerinde oyuncuların ilgisini kazanmayı başaran en iyi şehir kurma oyunlarından bir tanesi.


City Island 4, Sparkling Society adlı geliştiricinin en başarılı şehir kurma oyunu serisinin en son ve dördüncü oyunu. Şehir kurma oyunu oynamayı seven Android mobil cihaz kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabilecekleri bu oyunu aynı zamanda çok beğeneceklerini düşünüyorum.

Küçük bir ada üzerinde önce bir köy ile başlayarak orayı büyük bir mega şehir haline getirmeye çalışacağınız oyunda tüm kararlar size ait ve gelişme sürecini tamamen siz yönetiyorsunuz.

Gerçekçi grafikler ile birlikte akıcı ve dinamik bir oynanışa sahip olan Cıty Island 4, serinin bugüne kadar olan en başarılı oyunu diyebilirim.

Özel binalar, ulaşım, şehirdeki iş gücü, iletişim vb. gibi şehirin her şeyiyle sizin ilgileneceğiniz oyunu hemen Android telefon ve tabletlerinize indirerek bir an önce oyuna başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • City Island 2

    City Island 2, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir şehir kurma oyunudur.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • City Island

    Kendi şehrinizi inşa ederek turistik bir kent oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • City Island: Airport

    Şehrinize dev hava alanları inşa ederek daha fazla turistin gelmesini sağlayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Moana Island Life

    Moana Island Life, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir simülasyon oyunudur.
  • Island Story

    Island Story, kendi çiftliğinizi kurabileceğiniz ve yönetebileceğiniz oldukça gelişmiş bir simülasyon oyunudur.
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.