City Pic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
17.7 MB DOSYA BOYUTU

City Pic, farklı bulmacalar içerisinde gösterilen resimlerin hangi şehire ait olduğunu tahmin etmeye çalışacağınız güzel ve eğlenceli bir iOS kelime oyunudur.

City Pic, Dünya üzerindeki birbirinden güzel ve farklı şehirlere ait 4 fotoğrafın gösterilerek hangi şehir olduğunu tahmin etmeniz istenen son derece eğlenceli, oynadıkça bağımlılık yapan ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde eğlencemenin en kolay yollarından biri olacak olan City Pic, içerisinde 100'den fazla şehire ait fotoğraflar bulunduruyor. Tıpkı bir dünya tatilne gçııyormuş gibi hissedeeğiniz oyunda, izlediğiniz film ve dizilerdeki yada oynadığınız oyunlardaki şehirleri daha kolay tanıyabilirsiniz. Eğer bilemezseniz de paniğe gerek yok. Çünkü oyun içerisinde ipucu kullanarak doğru cevaba ulaşabiliyorsunuz.

Şehirlere ait en etkileyici görüntüleri özenle seçen uygulama üzerinde, bilmediğiniz şehirlere ait fotoğraflarda görerek farklı şehirler öğrenebilirsiniz. Hepsini doğru tahmin etmeye çalışacağınız oyun sayesinde boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken ise ücretsiz olarak indirmek.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Combo

    Pic Combo, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir kelime oyunudur.
  • Guess The City

    Guess The City, Dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin resimlerine bakarak doğru tahmin etmeye çalışacağını eğlenceli ve ücretsiz bir iOS kelime oyunudur.
  • Pic Scanner

    Pic Scanner mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf tarama uygulamasıdır
  • What's the Pic?

    What's the Pic?, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen popüler bir resim bulmaca oyunu.
  • Logic Pic

    Logic Pic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Pic Jointer

    Pic Jointer, kullanıcıların sanatsal fotoğraf oluşturmasını sağlamak amacıyla geliştirilen ve aynı zamanda fotoğraflara filtre eklemenizi sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Logic Pic – Resimli Bulmaca

    Kareleri doldur şekli bul
  • Pic Collage

    iPhone veya iPad mobil cihazlarınızı kullanarak kolayca resim kolajları oluşturabilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.