City Rebuild

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

City Rebuild ilginç bir mobil rol yapma oyunu

City Rebuild ilginç bir zombi hikayesini konu alan bir şehir inşa etme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan City Rebuild'de zombilerin dünyayı istila etmesinden sonra gelişen olaylar konu alınıyor. Zombi virüsü ortaya çıkıp insanları zombilere dönüştürünce zombiler şehirleri istila ediyorlar ve etrafı harabeye çeviriyorlar. Bu şehirleri zombilerden arındırmak ve haraba halindeki binaları yeniden inşa etmek ise bize düşüyor.

City Rebuild'de ilk görevimiz zombilerle savaşmak ve şehirleri temizlemek. Sonrasında farklı insanları görevlendirerek bina yapmalarını sağlıyoruz. Bunun yanında sahip olduğumuz binaları da güçlendirebilmemiz mümkün. İşimiz binaları inşa edince bitmiyor; kurtardığımız şehri yeni zombi saldırılarına karşı da korumamız gerekiyor. Bu iş için polis güçlerimizi geliştirmemiz gerekiyor.

Minecraft tarzı bir görünüm sunan City Rebuild'de ekrana dokunarak para kazanıyoruz ve paramızı şehrimizi yeniden inşa etmek ve savunmak için harcıyoruz.

Can Erdil Şentürk

City Rebuild

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

City Rebuild mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şehir inşa etme oyunudur

City Rebuild oyunculara Minecraft benzeri bir dünyada geçen bir macera sunan bir mobil şehir inşa etme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan City Rebuild'in bir rol yapma oyunu ile idle-clicker türündeki oyunların karışımı olduğu söylenebilir. Oyunda temel amacımız zombi istilası nedeniyle yıkılmış şehirleri yeniden inşa etmek ve insanların sığınabileceği korunaklı alanlar oluşturmak. Bu iş için ilk önce şehirlerdeki zombileri temizlememiz gerekiyor. Sonrasında ise insanları farklı inşaat işleriyle görevlendiriyoruz. Binaları tamamladıkça para kazanıyoruz ve kazandığımız parayı yeni yapılar inşa etmeye ve işçilerimize geliştirmeye harcayabiliyoruz.

City Rebuild'de yapmamız gereken tek şey ekrana dokunmatk. Ekrana dokundukça para kazanmaktayız. Şehri zombilerden kurtardıktan sonra işimiz bitmiyor; işçilerimiz çalışırken onları zombilere karşı korumamız gerekiyor. Bu iş için polis güçlerini görevlendiriyoruz ve onları para kazandıkça geliştiriyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape Machine City

    Escape Machine City, zorlu bulmacalar içeren mükemmel bir kaçış oyunu.
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Survivor : The Z City

    Survivor : The Z City İndir: Android oyununda zombilerle savaşıyorsunuz.
  • Flirt City

    Televizyon yıldızı olmaya çalışacağız.
  • Death City

    Zombilerle savaşacağız.
  • Sin City Detective

    Esrarengiz cinayetleri araştırmak için dedektiflik rolüne bürüneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Robocar Poli: Rescue Town & City Games with Amber

    Görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Sea Monster City

    Korkunç yaratıklar ile deniz altı savaşları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.