Civilization Revolution 2

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
325 TOPLAM İNDİRME
447 MB DOSYA BOYUTU

Civilization Revolution 2 başarılı bir mobil strateji oyunudur

Civilization Revolution 2, bilgisayarlarda oynadığımız en köklü strateji oyunu serilerinden olan Civilization'ın mobil cihazlara uyarlanmış yeni versiyonudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabildiğiniz bir oyun olan Sid Meier's Civilization Revolution 2 bize kendi medeniyetimizi inşa etme ve diğer medeniyetler üzerinde hakimiyet kurabilme imkanı veriyor. Oyunda farklı ülkelerden birini seçerek oyuna başlıyoruz ve bu ülkelerin liderlerinin önderliğinde kendi medeniyet maceramızı yaşıyoruz.

Strateji hayranlarının yakından tanıdığı Sid Meier's Civilization serisinin yeni mobil üyesi Civilization Revolution 2, Civilization oyunları arasında mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş ilk Civilization oyunu olma ünvanını taşıyor. Strateji seven oyunculara yenilenmiş yüksek kaliteli 3 boyutlu grafikler sunan Civilization Revolution 2 beraberinde birçok farklı yeniliği de getirmekte.

Civilization Revolution 2'de oyunculara yeni bir uygarlık olan Kore'yi seçebilme imkanı verilirken yeni liderler oyuna ekleniyor. Komunist Rusya'nın lideri Lenin , Kral Sejong ile zenginleştirilen lider seçenekleri ile tarihi yeniden yazabiliyorsunuz. Oyunda zenginleştirilen uygarlık ve lider seçenekleri yeni askeri birimler, teknolojiler, binalar ve harika yapılar ile birleştiriliyor.

Can Erdil Şentürk

Civilization Revolution 2

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
429 MB DOSYA BOYUTU

Civilization Revolution 2 mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş bir Civilization oyunudur

Civilization Revolution 2 bilgisayarlarda severek oynadığımız Civilization oyunlarını mobil cihazlara taşıyan eğlenceli bir strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Sid Meier's Civilization Revolution 2'de oyuncular kendi seçecekleri ulusu dünyanın en gelişmiş medeniyeti yapmak için çaba göstermekteler. Mobil cihazların en kapsamlı strateji oyunları arasında yer alan Civilization Revolution 2, Civilization serisi içerisinde sadece mobil cihazlar için geliştirilmiş tek Civilization oyunu olma sıfatına sahip olan bir oyun.

Civilization Revolution 2'de oyuncular oyuna uluslarını ve liderlerini seçerek başlıyorlar. Sonrasında ise tarih boyunca medeniyetinizi geliştirmek için çabalıyor ve birçok farklı güçlükle karşılaşıyorsunuz. Bu süreç boyunca yeni teknolojiler araştırmalısınız, yeni askeri birimler üretmelisiniz, yeni binalar ve harikalar inşa etmelisiniz. Oyunun mobil cihazlar geliştirilmiş olması Civilization Revolution 2'nin iOS cihazınızın sınırlarını zorlayan yüksek kaliteli 3 boyutlu grafiklere sahip olması anlamına geliyor. Oyun görsel olarak oldukça tatmin edici.

Civilization Revolution 2'de oyuncuları yeni liderler, yeni uluslar, yeni binalar ve askeri birimler, yeni harikalar ve senaryo mücadeleleri beklemekte. Eğe Civilization oyunlarının hayranıysanız Civilization Revolution 2 denemeye değer.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Civilization VI

    Civilization VI Android İndir: Popüler sıra tabanlı strateji oyunu Civilization Android telefonlarda!
  • Polytopia APK

    Polytopia APK, Civilization tarzı mobil strateji oyunu. Kabile şefi olarak diğer kabilerle stratejik mücadele veriyor, bir medeniyet kurmaya çalışıyorsunuz.
  • Civilization War - Last King

    Kendi uygarlığını seç ve geliştir.
  • Civilization Era

    Şeytanın egemenlik için savaşan medeniyet kahramanlarıyla olan rekabetine tanıklık edin.
  • Lineage 2: Revolution

    Lineage 2: Revolution, 4 ırkın yer aldığı MMORPG türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Fight Club Revolution Group 2

    Fight Club Revolution Group 2, farklı karakterler barındıran ve derin kişiselleştirme seçenekleri bulunan Android için geliştirilmiş bir dövüş oyunudur.
  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • Terminator Genisys: Revolution

    Terminator Genisys: Revolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunudur