Clash of Champs

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Clash of Champs, Android platformunda iki kişilik ücretsiz boks oyunu olarak yerini alıyor.

Clash of Champs, 2 kez dünya ağır sıklet bok şampiyonu olan Shannon Briggs’in mobil oyunu. Mobilde boks oyunlarını kaçırmıyorsanız görsel çizgilerine bakmayıp Android telefonunuza indirip oynamalısınız.

Ücretsiz indirilip oynanabilen boks oyunları arasından ünlü boksörün imzasını taşımasıyla öne çıkan Clash of Champs, tek dokunuş kontrol sistemine sahip olmasıyla küçük ekranlı telefonlarda dahi keyifli, rahat oynanış sunuyor.

Rakiplerinizi tek vuruşta ring dışına çıkarmanızı isteyen oyunda geri sayımın ardından “Fight” sesini duyduktan sonra vuruşunuzu yapmanız gerekiyor. Erken davranıp önceden vurmaya çalışır veya geç kalırsanız rakibinizle aynı kaderi paylaşıyorsunuz. Her round’da farklı stilde vuruyorsunuz. Tabii ki daha çevik boksörler karşınıza çıkmaya başlıyor.

Tek başınıza veya aynı ekran üzerinden arkadaşınızla beraber iki kişilik oynayabileceğiniz ücretsiz bir boks oyunu arıyorsanız Clash of Champs’i tavsiye ederim.

Erkan Calp

Clash of Champs

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Clash of Champs, iki kişilik te oynanabilen ücretsiz boks oyunu.

Clash of Champs, tek başınıza veya arkadaşınızla birlikte aynı ekran üzerinden iki kişilik oynayabileceğiniz ücretsiz boks oyunu. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de keyif veren oyunu diğerlerinden ayıran nokta 2 kez ağır sıklet boks şampiyonu olan Shannon Briggs’in imzasını taşıması.

Ağır sıklet boks maçlarını takip edenlerin yakından tanıdığı ünlü boksör Shannon Briggs’in mobil oyununda rakiplerinizi tek vuruşta nakavt etmeye çalışıyorsunuz. Geri sayımın ardından hakemin “Fight” komutuyla yumruğu indirmeniz gerekiyor. Aksi halde rakibiniz sizi tek vuruşta ring dışına çıkarıyor. Fight sesinden sonra veya önce vuruş yapmamak, hakemi beklemek oyunun kuralı.

Her round’da farklı bir vuruşla rakibinizi ring dışına atmanızı isteyen oyunda reflekslerinizi konuşturmalısınız. Tek vuruş hakkınız olduğundan kulağınız hakemde olmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Soccer Champs APK

    World Soccer Champs APK ile heyecanı yüksek ve zor turnuvalara katılıp, takımınızı liderlik koltuğuna oturtabileceğiniz bir futbol simülasyonudur.
  • Tennis Champs Returns

    Tennis Champs Returns mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur
  • Smash Champs

    Kiloo Games taraından hazırlanan Smash Champs, Android için benzeri olmayan ücretsiz bir dövüş oyunu.
  • Super Soccer Champs 2020

    Futbol yıldızı yarat ve futbolcu hayatını deneyimle.
  • World Table Tennis Champs

    Uluslararası tenis maçlarına hazır mısın?
  • Clash of Clans APK

    Clash of Clans APK, Android platformunda yer popüler online strateji oyunudur.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.