Clash of Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Zombies ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur

Clash of Zombies mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Clash of Zombies'de alışılagelmiş strateji oyunları zombi teması ile birleştiriliyor. Oyunda zombi oyunlarında klasik olduğu üzere bir kıyamet senaryosu işleniyor ve dünyanın zombiler tarafından işgal edildiği bir hikaye konu alınıyor. Biz oyunda üzerimize akın akın saldıran zombilere karşı kendimizi savunmak için üssümüzü kuruyoruz ve maceraya atılıyoruz.

Clash of Zombies'de zombilere karşı karargahımızı savunmak için kaynak toplamalı, binalar inşa etmeli ve teknolojimizi geliştirmeliyiz. Kaynak toplamak için mutantlar yetiştiriyoruz ve kaynak avına gönderiyoruz. Oyunda karargahımıza saldıran zombileri yendiğimizde zombileri kendi tarafımıza geçirebiliyor ve bizim için savaşmalarını sağlayabiliyoruz.

Clash of Zombies'te karargahınızda gizemli bir uzay aracına rastlayacaksınız. Bu uzay aracını tamir ederek yeni teknolojilere erişebiliyorsunuz. Diğer oyuncularla kıyasıya mücadele etmenizi sağlayan Clash of Zombies eğer stratejik yeteneklerinize güveniyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Zombies 2: Atlantis

    Clash of Zombies 2: Atlantis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • X-War: Clash of Zombies

    X-War: Clash of Clans, ücretsiz olarak indirip oynayabileceğimiz keyifli bir strateji oyunu.
  • Clash of Lords 2

    Clash of Lords 2, Clash of Clans kadar popüler bir strateji - savaş oyunu.
  • Clash of Queens

    Clash of Queens, ejderhaların da yer aldığı yüksek kalitede görseller sunan gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Clash of Battleships

    Clash of Battleships, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Kings

    Clash of Kings, kendi krallığınızı kurarak diğer oyunculara karşı online olarak savaşacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir iOS strateji oyunu.
  • Clash of Legions

    RTS ve kart oyunu mekaniğini fantezi ortamında birleştiren Clash of Legions'da birliklerinizi toplayın.
  • Clash of Three Kingdoms

    Clash of Three Kingdoms, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.