Clean Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Yolu temizleyin!

Clean Road, kar temizleme aracı kullandığınız bir simülasyon oyunu. Metrelerce yükselen karları temizleyerek insanların evlerine ulaşmalarını sağladığınız bir yandan da engellerle mücadele ettiğiniz harika bir Android oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz, ufak boyutlu ve aktif internet bağlantısı gerektirmiyor.

Boyutuna göre kaliteli görseller sunan simülasyon oyununda güçlü kar fırtınası sonucunda yolda ilerlemekte güçlük çeken insanlara yardımcı oluyorsunuz. Yükseltilebilir kar temizleme aracınızla önden yol açarak trafiğin akmasını sağlıyorsunuz. Yolu temizlerken park halinde kara saplanmış araçlar, çöp konteynerları, çocukların yaptığı kardan adamlar ve daha birçok engel karşınıza çıkıyor. Engellerden kaçınarak çalışmanızı sürdürmelisiniz. Seviye atladıkça hava kötüleşiyor, yolu temizlemek zorlaşıyor. Bu noktada aracınızı yükseltmeniz gerekiyor.

 

Erkan Calp

Clean Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
170 MB DOSYA BOYUTU

Kar temizleme aracınızla yolu temizleyin.

Clean Road, kar fırtınası sonucu felç olan trafiği düzeltmeye çalıştığınız simülasyon türünde bir mobil oyun. Kar temizleme aracınızla metrelerce yükselen karı temizleyerek yolda kalan, evine gitmekte zorlanan insanları kurtardığınız oyunda seviye atladıkça zorluk düzeyi de artıyor.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan simülasyon oyunu Clean Road, adından da tahmin edeceğiniz üzere yol temizlemekle zaman geçirdiğiniz bir oyun. Kara saplanmış, ilerlemekte güçlük çeken arabaların yardımına koşuyorsunuz. Olumsuz hava koşulları için özel tasarlanan aracınızla karı temizliyor, insanlara yol açıyorsunuz. Karı temizlerken park halinde araçlardan çöp konteynerlarına birçok engel yolunuza çıkıyor. Sürüş ustalığınızı göstererek engelleri atlatıyorsunuz. Ekranın üst kısmındaki ilerleme barından daha ne kadar kar temizleyeceğinizi anlayabiliyorsunuz. Bölüm geçtikçe işiniz zorlaşıyor. Bu aşamada aracınız için yükseltme seçeneklerini uygulamanız gerekiyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Off Road Forest APK

    Off Road Forest APK Android sürüş simülatörü oyununda ormanda SUV araçları kullanıyoruz. Araba simülasyonu oyunları oynuyorsanız denemelisiniz.
  • Off The Road APK

    Off The Road APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir off-road yarış simülatörü, simülasyon oyunu.
  • City Construction Road Builder

    City Construction Road Builder, iş makinelerini kullanarak zift döküp yol yapacağınız eğlenceli bir Android simülasyon oyunu.
  • Off-Road Hill Climber: Bus SIM

    Yolcu otobüslerini içindeki yolcularla birlikte 4x4 off road denemelerine tabii tuabileceğiniz ücretsiz bir simülasyon oyunu.
  • Winter Road Trucker 3D

    Winter Road Trucker 3D karlı yollar üzerinde kamyonumuzla ilerlemeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • 4x4 Off-Road Rally 3

    4x4 Off-Road Rally 3 ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek kaliteli bir simülasyon oyunudur.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Road Sweeper City Driver 2015

    Yol süpürme aracı kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz bir Android oyunu arıyorsanız Road Sweeper City Driver 2015 gerçekten de var.