Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Click Park, hayalinizdeki lunaparkı inşa edebileceğiniz ve eğlenceye doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, dilediğiniz gibi bir eğlence merkezi kurmak ve ziyaretçileri memnun etmektir. Onlarca farklı eğlence aracını inşa ederek müşterilerinize keyifli anlar yaşatabilir ve bol miktarda para kazanabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni ürünlerin kilidini açabilirsiniz. Sıra dışı bir deneyime sahip olabileceğiniz ve hayalinizdeki eğlence parkını tasarlayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ziyaretçilerinizi eğlendirmek için inşa edebileceğiniz dönme dolap, balerin kız, hızlı tren, çarpışan otolar, hayvan sirkleri ve daha birçok farklı eğlence unsuru yer almaktadır. Ayrıca onlarca farklı bölüm ve karakter bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Click Park, Binlerce oyuncu tarafından tercih edilen bir oyundur. Sizde bu oyunu oynayarak dünyanın en çılgın eğlence parkını kurabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
216.8 MB DOSYA BOYUTU

Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da sorunsuz bir şekilde oynanan ve binlerce oyun sever tarafından tercih edilen Click Park, sıfırdan bir eğlence merkezi kurabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli görüntü grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, hayalinizdeki lunaparkı inşa ederek müşterileri memnun etmek ve para kazanmaktır. Hızlı tren, balerin kız, çarpışan arabalar, gondol, korku tüneli, hayvan sirkleri ve daha onlarca farklı eğlence aracı ile parkınızı donatabilir ve dünya çapında ün yapmış bir eğlence merkezi inşa edebilirsiniz. Ziyaretçileri eğlendirerek para kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Böylece yeni karakterlerin ve eğlence araçlarının kilidini açarak, parkınızı daha da geniş bir alana yayabilirsiniz.

Mobil oyun platformunda simülasyon kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Click Park, her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran eğlenceli bir oyundur. Sizde hiçbir ücret ödemeden bu oyuna sahip olabilir ve hayalinizdeki eğlence parkını inşa edebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Idle Aqua Park

    Hayalinizde eğlence merkezini inşa edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

    Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Real Roller Coaster Simulator

    Real Roller Coaster Simulator, gerçekçi grafikleriyle dikkatlerimizi çeken bir roller coaster simülasyonu.