CLOCKS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

CLOCKS, saatleri hızla ekrandan silmeye çalıştığınız bir Android oyunu.

CLOCKS, son derece hızlı, dikkatli olmanız ve asla tereddüt etmemeniz gereken basit görsellere sahip ufak boyutlu bir bulmaca oyunu. Android sistemli tablet ve telefonunuzda tek elle rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda amacınız saniyeleri hızla işleyen saatleri ekrandan birer birer silmek.

Bölüm bölüm ilerlediğiniz oyunda küçük büyük onlarca saati ekrandan temizlemek için sadece 30 saniyeniz var. 30 saniyede tüm saatleri saniye ibrelerini birbirlerine denk getirerek yok etmeniz gerekiyor. Saniye ibrelerini saatin herhangi bir noktasına getirebilirsiniz ancak kesinlikle ıskalama lüksünüz yok. Oyunda ilerledikçe saat sayısı artıyor ve başta 30 saniye rahatlıkla yeterken ucu ucuna yetmeye başlıyor.

Tek dokunma hareketiyle saniye ibrelerini gözünüze kestirdiğiniz sonraki saate getirerek ilerlemeye çalıştığınız oyunda süre sınırlı modun haricinde farklı seçenekler de var ancak başlangıç aşamasında belli bir bölüme kadar gelmeden bonus modlar açılmıyor.

Erkan Calp

CLOCKS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

CLOCKS, saatlerin saniye ibrelerini birbirlerine denk getirerek ilerlediğiniz bir iOS oyunu.

CLOCKS, tek elle rahatlıkla oynanabilecek mobil oyunlar arasında ve zaman geçirmek için birebir. iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulan oyunda 100 bölüm boyunca saatleri olabildiğince hızlı şekilde ekrandan silmeye çalışıyoruz.

Saatlerin saniye ibrelerini birbirlerine denk getirerek ilerlediğimiz oyunda küçük büyük tüm saatleri ekrandan silmek için sadece 30 saniyemiz var. Verilen süreyi aşmadan tüm saatleri kaldırmayı başarırsak bölümü geçiyoruz ancak yüksek puan almak için çok hızlı olmamız, asla tereddüt etmememiz gerekiyor. Saniye ibreleri hızla akıp saatlerde hareketsiz ne kadar zaman geçirirsek o kadar kötü. Süre limitli bölümlerin yanı sıra görevler içeren bölümler de bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada