Clockwork Damage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Tek başınıza düşman üssünü, birimlerini yok edebilir misiniz?

Clockwork Damage, old-school oyunları oynamaktan keyif alan, eski oyunları özleyen neslin severek oynayacağı mobil aksiyon shooter oyunu. Grafikleri ve oynanış stili yüzünden yeni neslin ilgisini çekmeyeceğini düşündüğüm TPS oyunu, internetsiz oynama seçeneği de sunuyor.

Gelecek temalı bol aksiyonlu ateş etme oyunu olarak Android platformunda yerini alan Clockwork Damage, eski nesil grafik, ses, atmosfer ve kontrol sistemine sahip olmasıyla herkese hitap etmiyor.

Robottan paralı askere pek çok karakterin olduğu oyunda çok sayıda bölüm, yüzlerce heyecan verici görev (mayınları patlat, düşman askerlerini temizle, şuraya ateş et, şu kişiyi öldür) bulunuyor. Görev odaklı ilerlemek zorunda da değilsiniz. Farklı birçok oyun modu sizi bekliyor. Bu tarz oyunların olmazsa olmazı karakter özelleştirme, silah toplama elbette mevcut. Görevleri tamamladıkça yeni öğelerin kilidi açılıyor.

Erkan Calp

Clockwork Damage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
367.9 MB DOSYA BOYUTU

Old-school oyuncular ekran başına!

Clockwork Damage, 8-bit görselli oyunları mobilde de oynamak isteyen eski nesle hitap eden mobil aksiyon shooter oyunu. Android platformunda sadece 15MB boyuta sahip olmasına karşın iOS platformunda 400MB yer kaplamasıyla biraz üzen TPS oyunu, internet bağlantısı gerektirmiyor.

Arena, birim ve karakterlere oldukça uzak mesafeden baktığınız, tek bir kamera açısı sunan hızlı tempolu ateş etme oyunu Clockwork Damage, old-school oyun severlerin keyifle oynayacağı, ekran başından zor kalkacağını düşündüğüm bir yapım.

Hikayenin geri planda olduğu, düşman askerleri ve birimlerini yok etmeye odaklı aksiyon yüklü bir shooter oyunu. İster PvP kapılıyor, isterseniz de birbirinden zorlu görevleri yerine getirerek ilerliyorsunuz. Karakter geliştirme, özelleştirme sistemi mevcut. Silah ve güçlendiricilerin de sayısı tatmin edici seviyede.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Gun Die

    Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?
  • Tower Power - Flick 'Em Up Tower-Building Shooter

    Kuleyi inşa ederek gökyüzündeki arkadaşlarınızı kurtarın.
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu
  • Gigantic X

    Uzaylıların ve büyük şirketlerin ilgisini çeken nihai kaynağa ulaşmalısınız!
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • FPS.io

    Hızlı oynanış sunan online mobil shooter oyunu
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu