Club Soccer Director 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek Futbol Kulüplerini yönetin ve takımınızı şampiyon yapın.

Kulüp kazançlarını artırarak, menajerleri ve çalışanları işe alıp işten çıkararak, takımınızın stadyumunu ve tesislerini geliştirerek, sponsorlarla anlaşmalar imzalayarak, hayalinizdeki ilk 11'i kurarak ve takımızın kupalara koşmasını sağlayarak başkanınızı ve yönetim kurulunuzu mutlu edin.

Futbol kulübünüzün gelişimindeki tüm ayrıntıları ve bütçe yatırımlarını kontrol edin. Kulübünüzün tesislerini, stadyumunu, idman sahalarını ve genç yetenekler çıkaracağınız Akademi'yi inceleyin ve geliştirin. Yeni sponsorluk anlaşmaları imzalayarak takımızın kazançlarını artırın. Yönetim ekibini değiştirin, dilediğiniz antrenörleri işe alın, transfer anlaşmaları yaparak hayalinizdeki takımı kurun.

Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi almış olduğunuz kararlar başkanın tutumlarını, takım moralini ve hatta taraftarları bile etkiler. Önemli kararları menajere bırakın veya ilk on bire, takım dizilişine, toplu ve topsuz oyun taktiklerine, değişikliklere ve çok daha fazlasına karar verin.

Ömer Dursun

Club Soccer Director 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
252 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki futbol takımını kurun.

Gelirleri yükselterek, çalışanları işe alarak ve işten çıkararak, stadyumunuzu ve tesislerinizi yükselterek, hayal ekibinizi kurarak ve kulübünüzü en üst düzey görkemle yöneterek Kurul'u mutlu edin. Tüm bunlar özellikle iPhone ve iPad için tasarlanmış Club Soccer Director 2019'da bulunuyır.

38 ligde 800'den fazla kulüp arasından seçim yapın veya kendi kulübünüzü oluşturun. Kulübünüzün gelişiminin her yönünü ve nasıl yatırım yaptığınızı yönetin. Stadyum, antrenman alanı ve gençlik akademisi dahil kulübün tesislerini geliştir ve yükselt. Gerçek hayattaki gibi kararların yönetim kurulunun, takım moralinin ve hatta hayranlarının tutumunu etkiliyor. Basın ve medya ile nasıl ilgilendiğiniz, bilet fiyatları, ekibinizin kalitesi ve akademi adaylarınızın potansiyelinin önemi var.

Sponsorluklarla müzakere ederek gelirleri artırın. Futbol menajeri ekibini işe alın ve kovun; oyuncularla transfer anlaşmaları ve teklifler ile pazarlık ederek aynı zamanda oyuncular ve çalışanlarla sözleşme görüşmeleri yaparak hayal kadrolarınızı kurun.
 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Club Soccer Director 2021

    Yepyeni futbol kadrolarıyla takımınızı başarıya taşıyın.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Soccer Star 2019 Top Leagues

    Futbol dünyasının yeni yıldızı olun.
  • PES 19 (PRO EVOLUTION SOCCER 2019) Mobile

    PES 2019 mobil indir, Android telefonunda gerçek maç keyfini sür!
  • Soccer Goalkeeper 2019

    Başarılı bir kaleci olmaya çalışacağız.
  • Soccer Heroes 2019

    Kendi takımınızı kurarak çeşitli turnuvalara katılabileceğiniz eğlenceli bir menajerlik oyunudur.
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Archery Club

    Android için geliştirilmiş beceri oyunu