CocoPPa Dolls

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Göz kamaştıran kıyafetler tasarlayarak eşsiz modeller oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.

Göz kamaştıran güzelliğe sahip onlarca manken ve birbirinden şık yüzlerce kostüm ile kendi moda evinizi yöneteceğiniz ve güzellik yarışmalarına katılarak dünyanın en güzel mankenini tasarlayabileceğiniz CocoPPa Dolls, simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından sevilerek oynanan kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici grafikleri ve kusursuz fiziklere sahip mankenleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, sayısız kumaş ve aksesuardan yararlanarak hayalinizdeki elbiseleri tasarlamak ve kendi karakterinizi seçerek eşsiz bir model oluşturmaktır.

Zevkinize uygun ve tarzınızı yansıtan kıyafetler seçerek dilediğiniz mankeni giydirebilir ve çeşitli aksesuarlar kullanarak modelinize şatafatlı bir görünüm katabilirsiniz. Oyunu farklı modlarda oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü rakipleriyle mücadele edebilir ve tasarladığınız mankenle güzellik yarışmalarına katılabilirsiniz.

Sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız eğlenceli bir moda oyunu sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sürümleri ile iki farklı mecradan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz CocoPPa Dolls, ücretsiz olarak cihazınıza kurabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Doğukan Çağlakpınar

CocoPPa Dolls

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
862.5 MB DOSYA BOYUTU

Göz kamaştıran kıyafetler tasarlayarak eşsiz modeller oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız CocoPPa Dolls, birbirinden güzel onlarca mankene dilediğiniz kıyafeti giydirerek saç ve makyajını yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve hayal gücünüzü kullanarak tasarlayabileceğiniz şık kıyafetleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, avatarınızı seçerek ona uygun bir kıyafet oluşturmak ve makyajını yaparak modelinizle birlikte güzellik yarışmalarına katılmaktır.

Kendi zevkinize uygun kıyafetler dikerek modelinize giydirebilir ve çeşitli aksesuarlar kullanarak şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tasarladığınız kıyafetlere uygun mankenlerle çalışarak yarışmalarını kazanma şansınızı artırabilir ve dünyanın en güzel modelini oluşturabilirsiniz.

Oyunu birkaç farklı modda oynayabilir ve dünyanın her yerinden güçlü rakiplerle karşılaşabilirsiniz. Eşsiz görünüme sahip yüzlerce kostüm ve birbirinden güzel onlarca model ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin erişimine açılan CocoPPa Dolls, kendi tasarladığınız kıyafetleri mankenlere giydirerek eşsiz modeller oluşturacağınız sürükleyici bir moda oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.