Coin Rush!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?

Coin Rush!, yuvarlanan madeni parayı kontrol altına almaya çalıştığınız bölüm bazlı beceri oyunu. Farklı türde yüksek kalitede grafikli mobil oyunlarla karşımıza çıkan Crazy Labs TabTable tarafından geliştirilen Android oyununda tuzakları geçip parayı deliğe sokmanız gerekiyor. Her bölümde farklı platformla karşılaştıran oyun, zaman geçirmek için birebir. İnternet bağlantısı da gerektirmiyor!

Kaydırmaya dayalı tek dokunuş kontrol sistemine sahip olması ve internetsiz oynama seçeneği sunmasıyla her yerde rahatça oynayabileceğiniz bu bozuk para yuvarlama oyunu, daha ilk bölümden sabrın sınırlarını zorluyor. Parayı yuvarlamak için özel bir çaba sarf etmiyorsunuz. Tek yapmanız gereken; sağa sola kaydırmak lakin tuzaklar öyle fazla ki bazı bölümlerde paranın son düşüş anını görmek için birkaç kez oynamanız gerekiyor. Ölümcül çiviler, gizli kapılar, dönen geçitler ve daha birçok tuzak var.

 

Erkan Calp

Coin Rush!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
163.7 MB DOSYA BOYUTU

Tuzakları atlayarak parayı kumbaraya sokun.

Coin Rush!, madeni para yuvarladığınız, hız ve dikkat gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir mobil oyun. Minimalist stil kaliteli görselli bağımlılık yapan mobil oyunların geliştiricisi Crazy Labs’in imzasını taşımasıyla iOS platformunda öne çıkan yapımda bozuk parayı kontrol altında tutarak tuzakları atlatmaya çalışıyorsunuz. Hareketli hareketsiz engellerle dolu platformlarda düşmemek için çok hızlı olmalısınız.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir ufak boyutlu beceri oyunu Coin Rush!’da bozuk para yuvarlıyorsunuz. Paranız engele çarpmadığı sürece yuvarlanmayı sürdürüyor. Size sadece iki yöne kaydırarak yuvarlanacağı yönü ayarlamak kalıyor lakin oyun bu kadar basit değil. Platformda karşınıza çıkan engellerden bazıları yaklaştığınızda harekete geçmeye başlıyor, bazıları da hareketsiz ancak yolunuzu daraltıyor. Uçuruma yuvarlanmadan tuzakları atlatmanız gerekiyor. Çivili toplar, balyozlar, gizli kapılar, dönen geçitler ve daha saymakla bitiremeceğim tuzak var. Tüm bunları atlatmayı başarır kendinizi kumbaraya sokarsanız çok daha zor bir sonraki bölüme geçiyorsunuz. Kaçıncı seviyede olduğunuzu ve kumbaraya ne kadar yaklaştığınızı hemen yukarıdaki ilerleme barından takip edebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Crystalrect

    Refleksleri coşturan süper zor platform oyunu
  • FingerTrainer

    Parmakla halter kaldırmaya çalışıyorsunuz.
  • Dragon Coins

    Japonya’da büyük patlama yaratan oyunu Dragon Coins sonunda bizlere de ulaştı. Coin Dozer ve Pokémon’u harmanlayan Sega bu oyun stilini mükemmelleştiriyor.
  • SSR - Super Speed Runner

    Son derece zorlu platform oyunu
  • Box Boss!

    Kutulardan kaçmak için reflekslerinizi konuşturun.
  • Lost Sphere

    Küreyi dengede tutarak hedef noktaya ulaştırmalısınız.