Coin Trip

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.

Mobil oyunculara sayısız oyun sunan Lion Studios en yeni oyunlarından bir tanesi olan Coin Trip ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Mobil klasik oyunlar arasına katılan ve şu sıralar beğenileri kazanmaya devam eden Coin Trip’de oyuncular her hafta farklı bir yere seyehat edecek seyehat noktaları oluşturacak ve belirtilen hedeflerin kilitlerini açarak onları deneyimlemeye çalışacaklar.

Oyun içerisindeki amacımız hazineleri gün yüzüne çıkarmak olacak. Birbirinden farklı yerlere yolculuklar yaparak oralarda hazineler arayacak ve çeşitli ödüllere de sahip olmaya çalışacağız. İlerlemelerimizi arkadaşlarımızla paylaşabileceğimiz oyunda rekabetçi bir hava yer alacak.

Lider tablosunda üst sıraları hedefleyeceğimiz oyunda aksiyondan ziyade keyifli bir oynanış karşımıza çıkacak. Renkli grafik açıları ve eşsiz oynanışı ile beğenileri kazanmayı başaran yapım 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Coin Trip

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.

Android ve iOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Coin Trip mobil klasik oyunlar arasına  katıldı.

Mobil oyun sektöründe farklı oyunlara sahip olan Lion Studios tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyuncular tarafından mercek altına alınan yapım şuana kadar beklentileri karşılamayı başardı.

Birbirinden farklı hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağımız oyunda dünyanın farklı yerlerine yolculuklar yapabilmek için seyehat noktaları oluşturacak, seyehat hedeflerinin kilitlerini açacak ve lider tablosunda üst sıralarda yer almaya çalışacağız.

Oyun içerisindeki ilerlemelerimizi dilersek arkadaşlarımız ile paylaşabilecek ve rekabetçi bir havaya dahil olabileceğiz.

Yayınlandığı günden bu yana 100 binden fazla oyuncuya erişmeyi başaran Coin Trip Google Play üzerinde 4.5 olarak değerlendiriliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Birdy Trip

    Engellere takılmadan gökyüzünde ilerlemeye çalışacağız.
  • Farm Flowers Coin Party Dozer

    Kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.