CoinCap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

CoinCap uygulamasını kullanarak Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimlerinin anlık değerlerini takip edebilirsiniz.

CoinCap uygulaması dijital paraların gerçek zamanlı değerlerini Android cihazlarınızdan takip edebilmenizi sağlıyor.

Yeni bir yatırım modeli olarak görülen fakat birçok kesimin çekimser yaklaştığı Bitcoin, Ethereum ve Litecoin gibi dijital para birimleri tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Ani artışlar gösteren ve inanılmaz değerlere kadar ulaşan dijital paralar, birçok kişi için de meslek haline gelmiş durumda. CoinCap uygulaması da bu işle uğraşan kişilerin mutlaka kullanması gerektiğini düşündüğüm uygulamalardan biri.

Kripto para piyasasının anlık değerlerini akıllı telefonlarınızdan takip edebilme olanağı sunan uygulamada, artış ve düşüş oranlarını da inceleyebiliyorsunuz. Geçmişteki kur değerlerini de inceleyebileceğiniz CoinCap uygulamasında alım-satım işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash ve daha birçok dijital para biriminin gerçek zamanlı değerlerini takip edebileceğiniz CoinCap uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

CoinCap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
28.1 MB DOSYA BOYUTU

CoinCap uygulaması ile dijital para birimlerinin gerçek zamanlı değerlerini görebilirsiniz.

CoinCap uygulaması gerçek zamanlı kripto para piyasası verilerini iOS cihazlarınızdan takip edebilme imkanı sunuyor.

Hızla artış gösteren kripto paralar, dünya genelinde oldukça popüler hale gelmeye başladı. Bitcoin ile birlikte birçok farklı kripto para birimi de duyulmaya başladı. İlerleyen zamanlarda artış gösterir umuduyla yatırımını kripto paralar üzerinde değerlendiren yatırımcılar, henüz düşük kurlarda seyreden kripto paraları değerlendirmek isteyebiliyorlar.

Kripto piyasası verilerini gerçek zamanlı olarak sizlere sunan CoinCap, artış ve düşüş oranlarını da sizlere bildiriyor. Grafikler üzerinde de artış ve düşüş oranlarını inceleyebileceğiniz uygulamada alım-satım işlemleri de yapabilmeniz mümkün. Siz de güncel kripto para kurlarını takip etmek isterseniz CoinCap uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Takip edebileceğiniz kripto para birimleri: Bitcoin, Ripple, Litecoin, Ethereum, Dash, Dogecoin, Peercoin, Stellar, BitShares, YbCoin, MaidSafeCoin, Emercoin, Bytecoin.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoinATMRadar

    CoinATMRadar uygulaması, dünya genelindeki Bitcoin ATM'lerini harita üzerinden sizlere sunuyor.
  • Blockchain

    Blockchain uygulaması Android cihazlarınızdan dijital para transferlerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor.
  • BitPay

    BitPay uygulamasıyla hızlı ve güvenli bir şekilde Bitcoin alım-satımı yapabilirsiniz.
  • Binance TR

    Binance TR mobil uygulaması ile güvenli şekilde Bitcoin ve diğer kripto paralar için alım satım işlemleri yapabilirsiniz.
  • Binance

    Binance, Android üzerinden kripto para birimi ticareti yapabileceğiniz bir uygulamadır.
  • BTCTurk

    Bitcoin hesaplarınızı yönetme imkanı sunan bir uygulama
  • BtcTurk Pro

    BtcTurk Pro, Bitcoin ve diğer kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan. BtcTurk Pro Android Google Play'de!
  • Coinzo

    Coinzo, kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenli ve yerli kripto para borsasıdır.