Color Hole 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Masadakileri içinize çekin!

Color Hole 3D, yerli mobil oyun geliştirici Good Job Games’in bulmaca türünde yeni yapımları. Ufak boyutlu, basit görselli ancak bağımlılık yapan mobil oyunları seviyorsanız, tavsiye ederim. Kara delik olarak masadaki objeleri belli bir kurala uyarak içinize çektiğiniz, eğlenceli bir mobil bulmaca oyunu.

Görsellikten ziyade oynanışa, eğlenceye odaklanan Good Job Games’in yeni ücretsiz oyunu Color Hole 3D, durakta, otobüste, metroda, iş/okul arasında, arkadaşınızı beklerken veya kafa dağıtmak için oynayabileceğiniz türde zaman geçirmek için birebir bir oyun. Oyunda kara deliğin yerine geçip masadaki objeleri içine çekiyorsunuz. Masadaki objeler iki farklı renkte. Masa ucundaki renge bakarak hareket ediyorsunuz. Oyunda dokunuş hassasiyetinizi göstermeniz gerekiyor. Parmağınızı çok az kaydırma, hızlı gitme lüksünüz yok. Unutmadan, objeleri içinize çekmek için parmağınızı sürüklemeniz yeterli.

 

Erkan Calp

Color Hole 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Yolunuza çıkanı içinize çekin!

Color Hole 3D, kara delik olarak oynadığınız süper eğlenceli bir mobil bulmaca oyunu. Yerli mobil oyun geliştiriciler arasında olan Good Job Games’in  iOS cihaz kullanıcıları için de ücretsiz indirmeye açtığı yeni oyununda masadaki objeleri içinize çekerek ilerliyorsunuz. Bölüm bazlı mobil oyun, zaman geçirmek için birebir. Üstelik aktif internet bağlantısı da gerektirmiyor!

Sürüklemeye dayalı tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz hızlı oyunlardan. Oyunda bir kara deliğin yerine geçip masadaki objeleri içinize çekiyorsunuz. Farklı şekil ve boylarda renkli objeleri içinize alırken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Parmağınızı biraz yana kaydırır ya da hızlı olup diğer rengi içinize çekerseniz başa dönersiniz. Çok yavaş hareket ederek bölümü tamamlayabilirsiniz. Süre, hamle sınırlaması olmadığı gibi kimseyle de yarışmıyorsunuz. 100’ün üzerinde bölüm var.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Circles 3D

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Paper.io 3D

    Paper.io 3D Android Oyunu: Popüler serinin üçüncü oyununda boyut değiştiriyoruz.
  • 3D Knife

    Refleksleriniz ne kadar iyi? Ya sabrınız?
  • Color Road

    Voodoo'nun top oyunu reflekslerine güvenen herkese açık.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Color Jump

    Ketchapp'ın yeni oyununda oradan oraya zıplıyoruz.
  • Color Balls 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Color Bump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu