Color Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden eğlenceli bulmacalar çözerek çeşitli binalar inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bulmaca tahtası üzerinde yer alan sayılara uygun renkleri uygulayarak kendi arazilerinizi ve evlerinizi inşa edebileceğiniz Color Land, Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyuncularla buluşan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, bulmaca tahtası üzerinde yer alan numaralandırılmış kutuları alt taraftaki belirtilen renklere boyamak ve çeşitli binalar inşa ederek görevleri tamamlamaktır. Farklı şekillerde sıralanmış çeşitli rakamlardan oluşan bulmacaları çözerek eşsiz mekanlara sahip olabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden eğlenceli onlarca bulmaca ve bu bulmacaları çözerek ulaşabileceğiniz birçok farklı mekan yer almaktadır. Rakamları doğru renklere boyayarak sayısız bina ve bahçe inşa edebilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Color Land, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Color Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
146.7 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden eğlenceli bulmacalar çözerek çeşitli binalar inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden eğlenceli bulmacalar çözerek çeşitli binalar ve bahçeler inşa edebileceğiniz Color Land, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bulmaca tahtası üzerinde bulunan rakamları doğru renklerle buluşturarak bulmacayı tamamlamak ve çeşitli binalar oluşturmaktır. Farklı numaralardan oluşan kare blokları sizden istenilen renklerde boyayarak bulmacaları çözebilir ve böylelikle ev, villa, köşk, bahçe ve daha onlarca farklı yapıta sahip olabilirsiniz. Ayrıca bulmacaları başarılı bir şekilde tamamlayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilir ve farklı binalar inşa edebilirsiniz. Günlük stresinizi atabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden eğlenceli ve düşündürücü sayısız bulmaca bulunmaktadır. Bulmacaları uygun renklerde boyayarak dilediğiniz binaya sahip olabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Color Land, bulmaca oyunları arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plumber Land

    Farklı türdeki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Math Land

    Dört işlem yapacağız.
  • Shadow Land

    Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.
  • Super Drop Land

    Küp bloklar arasında ilerleyerek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Land of Doran

    Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek macera dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Aquarium Land

    Aquarium Land ile Android akıllı cihazınızda balık besleyebilirsiniz.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.