Color Shot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Color Shot, saatleri vurarak ilerlediğiniz zorlu refleks oyunu.

Color Shot, reflekslerinizi test edebileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Android telefonunuza ücretsiz indirip vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ideal oyunlardan biri.

Oyunda ilerlemek için ekrandaki tüm saatlerini yok etmeniz gerekiyor. Bunun için aktif saatten sıradaki saate top atıyorsunuz. Aktif saatin arka planı şeffaf ve yelkovanı renkli iken, sıradaki saatin arka planı aktif saatin yelkovanı ile aynı renge sahip. Anlatması biraz karışık olsa da oyuna geçtiğinizde zorluk çekeceğinizi düşünmüyorum. Tabii ki bunu oyunun mantığını anlama noktasında söylüyorum. Oyunda ilerlemek oynanış kadar basit değil. Bölümler kolaydan zora doğru gidiyor.

Erkan Calp

Color Shot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Color Shot, renkli saatlerle karşı karşıya geldiğiniz refleks oyunu.

Color Shot, gittikçe zorlaşan bölümler içeren eğlence dozu yüksek refleks oyunu. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan Türk yapımı oyunda renkli saatlerin tümünü vurarak bölümleri tamamlıyoruz.

Her bölümde dikkat etmemiz gereken iki saat var. Birincisi aktif saat olarak geçen arka planı olmayan saat. İkincisi de; arka plan rengi aktif saatin yelkovanıyla aynı renkte olan sıradaki saat. Oyunda ilerlerken hem buna hem de yelkovanın yönüne dikkat etmemiz gerekiyor. Süre sınırımız yok ancak yanlış saati vurduğumuz anda oyun sonlanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swing Shot

    Android Swing Shot, özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif seçenekler sunmayı başarıyor. Onlara ormanın efendisi olduğunuzu ispat edin.
  • Frozen Free Fall: Icy Shot

    Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • One Shot

    One Shot, her bölümü ayrı heyecanlı olan ve ilerleyen bölümlerde sizi oldukça zorlayacak olan eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • I Shot the Sheriff

    I Shot the Sheriff, retro görselli ateş etme oyunu.
  • Sling Shot Bounce Attack

    Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Counter Shot

    Counter Shot mobilcihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Motion Shot

    Motion Shot uygulaması sayesinde çektiğiniz videoların görüntülerinden oluşan fotoğraflar oluşturabilirsiniz.
  • Nice Shot Golf

    Nice Shot Golf güzel graifklere sahip bir mobil golf oyunudur