Color Text Messages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
602 TOPLAM İNDİRME

Color Text Messages, iPhone ve iPad'leriniz ile renkli mesaj yazmanızı sağlayan eğlenceli bir iOS mesaj uygulaması.

Color Text Messages, arkadaşlarınızla ya da diğer tanıdıklarınızla mesajlaşırken onları etkileyebileceğiniz bir iOS renkli yazı yazma uygulaması.

Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı iPhone ve iPad cihazlarınız indirerek yazacağınız mesajlarda renkli yazılar kullanabiliyorsunuz.

Farklı renk seçenekleri mesajlarınızı güzelleştiren uygulama aslında son derece basit olmasına rağmen çok popüler. Bunun nedeni ise tüm akıllı telefon nve tablet sahiplerinin en çok kullandığı fonksiyon mesajlaşma. Genele hitap eden uygulama özellikle kızlar tarafından tercih ediliyor.

Pembe, sarı, lacivert, yeşil ya da kendi favori renginizde mesajlar yazmanızı sağlayan Color Text Messages, aynı zamanda yazı türü ve arka plan da seçme imkanı sunuyor. Yani sadece yazdığınız mesajların yazı renkleri değil, aynı zamanda yazı türünü ve arka planı da değiştirebiliyorsunuz.

Mesajlaşmalarınızı şenlendirecek uygulamalardan bir tanesi olan Color Text Messages, tek bir mesaj içerisinde yazılara birden çok renk ataması yapmanızı da sağlayabiliyor.

Oldukça eğlenceli olduğunu düşündüğüm uygulamayı ücretsiz olarak indirip iPhone ve iPad'lerinizde kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messages!

    Ücretsiz indirebileceğiniz bu uygulama ile Twitter üzerinden gerçekleştirdiğiniz mesajlaşma faaliyetlerini tek bir uygulamadan yönetebilirsiniz.
  • PlayStation Messages

    PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messages & SMS Export to PDF

    Messages & SMS Export to PDF uygulamasıyla favori konuşmalarınızı kolayca dışa aktarabilirsiniz.
  • Password for WhatsApp Messages

    Password for WhatsApp Messages, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerindeki mesajlarımızı güvende tutmak üzere tasarlandı.
  • JibJab Messages

    JibJab Messages en eğlenceli anlarınızı GIF formatında bir resme yapıştırıp, komik mesajlar üretmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Oluşturduğunuz resmi düzenleyip dilediğiniz ortamda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Bridgefy - Offline Messages

    Bridgefy Offline Messages, internetsiz mesajlaşma alanında oldukça başarılı bir uygulama. Doğal afet anlarında hayat kurtarıyor.
  • Zoobe

    Zoobe - cartoon voice messages, uygulaması ile seçtiğiniz çizgi film karakterlerine sesinizle hayat verebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması