Comix Zone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Comix Zone, SEGA'nın çizgi roman stili görseller sunan dövüş oyunu.

Comix Zone, SEGA’nın klasik arcade stili dövüş oyununun yeni mobil cihazlar için olan sürümü. SEGA’nızla saatler harcadığınız dönemi hatırlamak adına Android telefonunuza indirip, keyifle oynayın. Hem ücretsiz hem de ufak boyutlu.

SEGA’nın 95 yapımı çizgi roman temalı dövüş oyunu yıllar sonra mobil platforma döndü. Ne görsel ne de oynanış tarafında orijinal oyundan farklılık göstermiyor. Oyunu bilmeyenler için hikayesinden kısaca bahsetmem gerekirse; Oyunda kendi yarattığı çizgi roman dünyasının içine hapsolmuş bir sokak çizgi roman sanatçısının yerine geçiyorsunuz. Kendi çizdiği kötü karakterlerle yüz yüze gelen sanatçıya yardım etmek elbette size düşüyor. Mutantlardan ölüm gemisine çok sayıda engeli geçip süper kötü Mortus’u yok etmeniz gerekiyor.

Comix Zone Özellikleri:

  • Elle çizilmiş çizgi roman sayfalarında geçen savaşlar
  • Süper kahraman güçleri, etkileyici dövüş hareketleri
  • Bıçak, el bombası, dinamit ve daha pek çok etkili silah
  • Gizli öğeleri bulmanızı sağlayan bir karakter (Evcil fare Roadkill)
  • Mutant düşmanlar

Erkan Calp

Comix Zone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Comix Zone, SEGA'nın iPhone ve iPad'de oynanabilen çizgi roman stili dövüş oyunu.

Comix Zone, SEGA’nın 1995 yapımı arcade dövüş oyunu ve artık mobil cihazlarımızda da oynayabiliyoruz. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan çizgi roman temalı dövüş oyununda bir sokak çizgi roman sanatçısının kendi yarattığı dünyasına giriyoruz.

SEGA tarafından geliştirilen onlarca popüler, unutulmayan oyundan birisi olan Comix Zone’u diğer arcade stili oynanış sunan dövüş oyunlarından ayıran noktası; interaktif çizgi roman olması. Oyunda kendi yarattığı çizgi roman dünyasında hapsolmuş bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Çizgi romanında hayat verdiği karakterlerle yüzleşen sokak çizgi roman sanatçısını elbette yalnız bırakmıyorsunuz.

Bıçak, el bombası, dinamit, kağıt uçak ve daha pek çok silahı ustalıkla kullanabilen sanatçımız öncelikle mutantlarla savaşıyor, ardından mutantları çizen Mortus adında süper kötüyle karşı karşıya geliyor. Mortus’u bitirdiğinizde oyun da sonlanmış oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Godzilla: Strike Zone

    FPS tarzında hazırlanmış olan bir aksiyon oyunu olan Godzilla: Strike Zone serinin takipçilerine heyecanlı saatler yaşatacak bir oyun.
  • SJCAM Zone

    SJCAM Zone uygulaması ile aksiyon kameranızı akıllı telefonlarınızdan yönetebilirsiniz.
  • Striker Zone

    Aksiyon ve macera dolu bir online fps oyunu
  • War Cars: Epic Blaze Zone

    Aksiyon dolu araba yarışlarına katılabileceğiniz ve rakiplerinizi parçalamak için farklı silahlar kullanabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Alien Zone Plus

    Veba hastalığı ile mücadele edeceğiz.
  • Drive Zone Online APK

    Drive Zone Online APK ile araçlarınızı modifiye edebilir ve eğlenceli yarış deneyimleri yaşabilirsiniz.
  • Balkan Drive Zone APK

    Balkan Drive Zone APK, çeşitli modları ve seviyeleri içerisinde barındıran bir araba oyunudur.
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.