Command & Conquer: Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME

Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!

Command & Conquer: Rivals, Electronic Arts tarafından geliştirilen, yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer’in mobil platforma uyarlanan versiyonu. Command & Conquer oyununu mobilde hem de görsel ve oynanış olarak PC versiyonundan farksız görmek güzel. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Command & Conquer’in yeni nesil mobil cihazlarda oynanabilir sürümü Command & Conquer: Rivals adıyla karşımızda. Electronic Arts’ın ilk olarak Android telefon/tablet kullanıcılarına sunduğu gerçek zamanlı strateji oyunu, mobilde hızlı, teke tek savaş yapmayı seven oyuncular için tasarlanmış.

Oyunda Tiberium Savaşı’nda ordunuzu zafere taşımak için mücadele ediyorsunuz. Global Savunma İnisiyatifi ve Nod Kardeşliği arasından seçiminizi yapıp sıcak savaşlara giriyorsunuz. Piyadeler, tanklar, hava araçları, yüksek teknolojiyle donatılmış büyüleyici silahlarla güçlendirdiğiniz ordunuzla üssünüzü koruyup düşman üssünü yerle bir ediyorsunuz. Bu noktada birimlerin kontrolünün tamamen oyuncuda olduğunu, atmosferin çok başarılı olduğunu belirtmem gerek. Eski bir Command & Conquer hastasıysanız ekrandan kendinizi alamayacaksınız. Unutmadan, günlük görevleri tamamlayarak savaşın gidişatını değiştirebilecek güçte kumandanları, silahlarını ve yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Command & Conquer: Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
165.5 MB DOSYA BOYUTU

Efsane gerçek zamanlı strateji oyunu Command & Conquer mobilde!

Command & Conquer: Rivals, Electronic Arts’ın mobil platforma ücretsiz çıkardığı gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu. PC oyuncularının favori askeri strateji oyunlarından Command & Conquer’in mobil platforma uyarlanan sürümü, hızlı ve teke tek savaşları sevenlere hitap ediyor. Dünya genelinden oyuncularla kara ve hava savaşının yanı sıra savaşta öncülük eden kumandanları geliştirmek için günlük görevlere katılıyorsunuz.

Command & Conquer oyununun hastaları için hazırlanan Command & Conquer: Rivals oyununda görevler de bulunuyor lakin online ağırlıklı. Global Savunma İnisiyatifi ve Nod Kardeşliği arasından seçiminizi yapıp Tiberium Savaşı’na giriyorsunuz. Yerine geçebildiğiniz birçok kumandan var. Her kumandan savaşın seyrini değiştirebilecek güçte yeteneklere sahip ve kendilerin, kullandıkları silahları ve yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz. Piyadeler, tanklar, hava araçları ve yüksek teknolojili silahlar elinizin altında. Her zafer sonrası ordunuz daha da güçleniyor. Bu arada birlikleriniz üzerinde tam kontrole sahipsiniz. Diğer deyişle savaş alanı sizin kontrolünüzde!

Command & Conquer: Rivals Özellikleri:

  • Savaş alanına hakim olduğunuzu gösterin.
  • Gerçek zamanlı teke tek çatışmalarda hakimiyet kurun.
  • Ordunuzu özelleştirin.
  • Kuvvetlerinize hükmedin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Art Of War 3

    Command & Conquer mobile taşındı!
  • Star Trek Fleet Command

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Fort Conquer

    Fort Conquer, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir savaş oyunu.
  • War & Conquer

    Dünya savaşına damga vuran komutan olun.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu