CoogyLoop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

CoggyLoop'ta sürekli olarak dönen top renkli bölgelerin üzerinden geçerken ekrana dokunmaya çalışıyoruz.

CoogyLoop, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz, sade ve yalın atmosferiyle öne çıkan bir beceri oyunu. Gereksiz öğelerden arındırılmış olan CoogyLopp oyunseverlere rafine bir oyun deneyimi sunuyor. Fakat görsellerdeki sadelik ve basitlik kesinlikle oyunun da basit olduğunu düşündürmesin çünkü işe koyulduğumuzda karşımızda çetin ceviz bir oyunun olduğunu anlıyoruz.

Oyundaki temel görevimiz basit gibi görünse de gerçekte işler hiç de öyle değil. Oyunda ekran üzerinde sürekli olarak dönen bir top var. Topa ek olarak ekranda bir de dairenin parçaları gibi duran renkli çizgiler mevcut. Top sürekli olarak bu renkli parçaların üzerinden geçiyor. Döngüsel olarak tekrarlanan bu hareket oyunun temelini oluşturuyor. Bize düşsen görev ise top tam olarak renkli bölgenin üzerindeyken ekrana dokunmak ve bu sayede puan kazanmak.

Başarılı olabilmek için son derece hızlı çalışan reflekslere sahip olmamız gerekiyor. Aksi halde zamanlamayı kaçırabiliriz. Bu tarz oyunların genelinde karşılaştığımız kolaydan zora doğru ilerleyen oyun yapısı CoogyLoop'ta da aynen kullanılmış.

Oyunda elde ettiğimiz puanları Twitter ve Facebook gibi farklı medya kanalları üzerinde paylaşabiliyoruz. Hatta bu sayede arkadaş ortamımız içerisinde keyifli bir rekabet ortamı dahi oluşturabiliriz. Game Center desteği sunulduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Genel olarak başarılı ve eğlenceli bir çizgide ilerleyen CoogyLoop bu tarz beceri oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

CoogyLoop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

CoogyLoop, sinirlerinize hakim olmadan oynayamayacağınız zorlukta bir beceri oyunu.

CoogyLoop, reflekslerinizin ne kadar iyi olduğunu ölçebileceğiniz onlarca oyundan biri. Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz ufak boyutlu beceri oyununda sinir olacak ancak yine de oynamaya devam edeceksiniz.

Son derece basit görünen, oynamaya başladığınızda zorluk düzeyini hissedeceğiniz yapımlardan biri olan CoogyLoop, Windows Phone telefonunuzda boş zamanlarınızda kısa süreliğine oynamanızı önerdiğim bir yapım. Oyunda ilerlemek için yaptığınız tek şey sadece ekrana doğru zamanda dokunmak ama bu kadar zor hal alıyor ki anlatamam, yaşamanız lazım.

Rahatsız edici reklamlarla dolup taşmayan son derece temiz bir oyun alanı sunan CoogyLoop’da dairesel hareket eden bir top, bir de çember parçası var. Yapmamız gereken top çember parçasının içerisine geldiğinde dokunmak. Ancak bunu kolaylıkla yapmamızı engelleyen iki etmen var. Birincisi; çemberin parçası sürekli olarak değişiyor ve her defasında farklı noktalarda çıkıyor. İkincisi de; kendi yörüngesinde dönen topun hızı biz puan kazandıkça artıyor. Artış topu yakalamakta güçlük çekeceğimiz kadar fazla.

Sinirlenmeden son derece sakin olarak oynamanız gereken oyunun klasik puan kazanarak ilerleme dışında zamanlayıcı modu yer almakta. Ancak bu modu oyuna iyice alıştıktan sonra denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu bölümlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çemberi çubuğa değdirmeyin!
  • Pinball Cadet

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, efsaneleşmiş Pinball oyununu günümüz şartlarıyla renklendirip canlandıran bir tür beceri oyunudur.
  • Asterix Megaslap

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Buca!

    Voodoo'nun yeni oyununda diski deliğe sokmaya çalışıyoruz.
  • Buddy Toss

    Bir insanı galaksiye kadar fırlatabilir misiniz?
  • Clash of Blocks

    renkli bir beceri oyunudur
  • Mix Colors!

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu