Cooking Hot

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve müşterilerinize sunarak para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hayalinizdeki restoranı açabileceğiniz ve daha önce hiç tadılmamış onlarca yeni yemek tarifi keşfedebileceğiniz Cooking Hot, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir aşçılık oyunudur.

Etkileyici grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, Kendinize ait büyük bir restoran açarak mutfağında aşçı olarak çalışmak ve müşterilere yeni lezzetler sunarak para kazanmaktır. Para kazandıkça restoranlarınızın sayısını arttırabilir ve dünya çapında ünlü bir şef olabilirsiniz. Yaptığınız yemekleri zamanında servis ederek müşterilerinizi memnun etmeli ve tekrar restoranınıza gelmelerini sağlamalısınız. Bu sayede kazancınızı arttırabilir ve mutfağınız için yeni eşyalar satın alabilirsiniz.

Oyunda hamburger, pizza, çilekli pasta, soğuk içecek, kahve ve daha onlarca farklı besin maddesi üreterek pazarlayabilirsiniz. Farklı lezzetler sunarak müşteri sayısını arttırabilir ve büyük bir restoran zinciri kurabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı alanda oyuncularla buluşan ve geniş bir kitleye hitap eden Cooking Hot, hayalinizdeki restoranı kurabileceğiniz ve ünlü bir aşçı olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cooking Hot

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
244.2 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve müşterilerinize sunarak para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Cooking Hot, kendi restoranınızı kurarak yüzlerce müşteriye hizmet edebileceğiniz ve yeni lezzetler keşfederek ünlü bir şef olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, büyük bir restoran inşa ederek mutfağında aşçılık yapmak ve yeni yemek tarifleri bularak müşterilerin ilgisini çekmektir. Onlarca farklı yiyecek ve içecek türü üreterek hünerlerinizi sergileyebilir ve restoranınıza gelen tüm insanları mutlu edebilirsiniz. Lezzetli yiyecekler imal ederek bol miktarda para kazanabilirsiniz. Bu sayede daha fazla restoran açabilir ve dünyaca ünlü bir aşçı olabilirsiniz. Kazandığınız paraları kullanarak mutfağınız için yeni eşyalar ve gıda ürünleri satın alabilirsiniz.

Restoranınızda pizza, hamburger, patates kızartması, dondurmalı pasta, soğuk içecekler ve kahve gibi onlarca lezzetli yiyecek ve içecek ürünü yer almaktadır.

Milyonlarca oyun tutkunu tarafından oynanan ve ücretsiz olarak sunulan Cooking Hot, eğlenceli anlar geçirebileceğiniz ve stres giderebileceğiniz eşsiz bir aşçılık oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cinema Panic 2: Cooking Quest

    Mobil cihazımızda sinema işleteceğiz.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Patiala Babes: Cooking Cafe

    Farklı ülkelere ait yüzlerce lezzetli yemeği pişirebileceğiniz eğlenceli bir restoran işletmeciliği oyundur.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cooking Tale

    Kendi restoranınızda birbirinden lezzetli yemekler yaparak müşterileri memnun edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Hot Springs

    Sevimli hayvanlara kaplıca tesislerinde çeşitli hizmetler sunacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Masala Madness: Cooking Game

    Yemekler yapacağız.