Cooking Tale

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Kendi restoranınızda birbirinden lezzetli yemekler yaparak müşterileri memnun edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncuların hizmetine sunulan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen Cooking Tale, kendi restoranınızda aşçılık yaparak birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Farklı karakterlerde yüzlerce müşteriye yemek yaparak para kazanabileceğiniz ve seviye atlayarak yeni yemek tariflerinin kilidini açabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, hayalinizdeki restoranda çalışarak pizza, hamburger, spagetti ve daha yüzlerce yemek yaparak müşterileri memnun etmektir. Oyunda bir harita üzerinde ilerleyerek her seferinde farklı bir yemek pişirmeli ve görevleri tamamlayarak sonraki bölümlere geçmelisiniz.

Oyun içerisinde 700’den fazla bölüm ve her bölümde müşterilerinize sunabileceğiniz enfes yemekler bulunmaktadır. Ayrıca sayısız mutfak eşyası yer almaktadır. Lezzetli yemekler pişirerek puan toplayabilir ve ihtiyacınız olan yeni malzemeler satın alabilirsiniz. Restoranınızı büyülterek dünya çapında bir işletme olabilir ve daha çok para kazanabilirsiniz.

Ücretsiz olarak cihazınıza indirebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız Cooking Tale, kaliteli grafikleri ve ilginç müşteri tiplemeleri ile dikkat çeken eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cooking Tale

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
120.8 MB DOSYA BOYUTU

Kendi restoranınızda birbirinden lezzetli yemekler yaparak müşterileri memnun edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak dünya mutfağından lezzetli yemek tarifleri öğreneceğiniz Cooking Tale, ücretsiz olarak sunulan ve milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve eğlenceli müzikleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, kendi restoranınızı inşa ederek müşterilerinize en iyi şekilde servis yapmak ve farklı lezzetler keşfederek daha fazla müşterinin ilgisini çekmektir. Birbirinde güzel yemekler ve tatlılar yaparak hünerlerinizi konuşturmalı ve seviye atlayarak farklı bölümlerin kilidini açmalısınız. Et yemekleri, pizza, sandviç, spagetti ve daha onlarca yemekten dilediğinizi yaparak restoranınızda pazarlayabilirsiniz. Müşterilerin siparişlerini olabildiğince hızlı servis etmeli ve para kazanarak restoranınızı genişletmelisiniz.

Oyunda yüzlerce farklı bölüm ve birbirinden farklı görünüme sahip onlarca müşteri karakteri bulunmaktadır. Ayrıca ilerleyen seviyelerde satın alabileceğiniz birçok mutfak eşyası ve gıda malzemesi yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Cooking Tale, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir mobil oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Cinema Panic 2: Cooking Quest

    Mobil cihazımızda sinema işleteceğiz.
  • Patiala Babes: Cooking Cafe

    Farklı ülkelere ait yüzlerce lezzetli yemeği pişirebileceğiniz eğlenceli bir restoran işletmeciliği oyundur.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cooking Hot

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve müşterilerinize sunarak para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Masala Madness: Cooking Game

    Yemekler yapacağız.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.