Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Farklı objeleri fırlatarak hedef tahtasındaki delikten geçirmeye çalışacağınız eğlenceli bir oyundur.

Farklı renklerdeki çantaları fırlatarak delikten geçirmeye çalışacağınız ve eğlenceli anlar yaşayacağınız Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss, mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici 3 boyutlu grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, uzun ve geniş bir tahtanın üstünde bulunan yuvarlak deliğe çantaları fırlatmak ve çantaları delikten geçirerek puan toplamaktır. Topladığınız puanları kullanarak farklı çantaların ve platformların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca seviye atlayarak daha zor bölümlerde yarışabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı yarış alanı ve birbirinden zorlu birçok bölüm yer almaktadır. Ayrıca farklı renkte ve boyutta birçok çanta bulunmaktadır. Çevrimiçi modu sayesinde dünyanın farklı bölgelerinde bulunan oyunculara karşı mücadele edebilir ve zirve yarışında adınızı üst sıralara taşıyabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
248.5 MB DOSYA BOYUTU

Farklı objeleri fırlatarak hedef tahtasındaki delikten geçirmeye çalışacağınız eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss, farklı platformlarda yarışarak çeşitli objeleri hedefe ulaştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyunda onlarca birçok yarış alanı ve rengarenk çantalar yer almaktadır. Ayrıca farklı boylarda ve tasarımlarda sayısız hedef tahtası bulunmaktadır. Zorlu bölümlerde mücadele ederek çantaları delikten geçirmeli ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Çarpıcı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı boylardaki çantaları hedef tahtasında bulunan delikten geçirmek ve puan toplamaktır. Çevrimiçi özelliği sayesinde dünyanın her yerinden güçlü rakiplerle karşılaşabilir ve zirve mücadelesi verebilirsiniz. Stres giderici özelliği ve sürükleyici bölümleri sayesinde sıkılmadan oynayacağınız keyif verici bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda spor oyunları arasında bulunan ve bir milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bocce 3D

    Topları belirtilen alana atmaya çalışacağız.
  • Run Race 3D

    Zorlu parkurlarda çeşitli engelleri aşarak rakiplerinizden önce hedefe ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Buddy Toss APK

    Buddy Toss APK, karakteri havaya atıp fırlattığınız beceriye dayalı süper eğlenceli Android oyunu.
  • Real Wrestling Stars Ultimate Fighting 2019

    Gerçekçi döğüşlere katılacağız.
  • Pool ZingPlay Ultimate

    Eğlenceli bilardo maçları yapabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Raft Survival: Ultimate

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Ultimate Cribbage

    İskambil kağıtları ile onlarca farklı oyun oynayabileceğiniz eğlenceli bir kağıt oyunudur.
  • Loud House: Ultimate Treehouse

    Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.