Cowaboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
525 TOPLAM İNDİRME

Android Cowaboom oyununda kızgın inekler, boğalara karşı amansız bir mücadeleye girer. Fizik tabanlı oyun severler için alternatif bir seçenek.

İntikam sırası ineklerde!

Angry Birds ile başlayan ve peşpeşe emsalleri çıkan fizik tabanlı oyunlar serisine yeni katılan A10.c0m imzalı Cowaboom oyununda sahne sırası ineklerle boğalarda.

Farklı mizahi yaklaşımların yer aldığı oyunda birçok mekana yer verilmiş. 

Kurgu

Sevimli bir kelebeğe aşık olan inek, kelebeğin boğaların olduğu alana doğru uçup bir papatyaya konmasına kadar her şey mükemmel bir şekilde ilerlemektedir ta ki papatyayı yiyen boğanın kelebeği de bir hamlede midesine indirmesine kadar.

İnek, vakit kabeden ekip arkadaşlarını arar ve macera başlar.

Asla Pes Etme

İneklerin ardı arkası kesilmeyen darbeleriyle hedef alanda duran boğalar kimi zaman beyaz bayrak ile pes ettikleri etkileyici bir dille anlatıyorlar. 

İntikam Yemini

Farklı birçok inek türüne rastladığımız Cowaboom oyununda can simiti takarak suya atlayan ineklerin yanında kıyafetli inek türlerinede yer verilmiş her inek kendine has özellikleri sahip.

Hepsinin ortak tek bir amacı ise intikamlarını almak.

Nasıl Oynanır?

Oyunda tek bir buton mevcut. İlk kez bastığımızda koşma, ikinci kez bastığımızda ise zıplama eylemini gerçekleştiriyor. Üçüncü hamleler ise her inekte yer almıyor. (ateş etme)

Boğaları yok etmek çok önemli bir unsur da değil hedef alandan çıkarsanız bile etapları geçebiliyorsunuz.

Android Cowaboom Özellikleri

  • Fizik tabanlı
  • Soundtrack
  • Farklı inek türleri
  • Multi-touch desteği (yakınlaştırma/uzaklaştırma)
  • Oyun içi ekipman satın alma
Şükrü Erdem ÇETİNER

Cowaboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds benzeri bir yapım olan Cowaboom oyunu, ineklerin boğalara karşı olduğu bir savaşı konu alıyor. Eğlenceli yapısı ve sevgi hikayesi ile, fizik tabanlı bu yapımın oynanışı göz dolduruyor.

Yükleme ekranı ile dikkatleri üzerine çeken Cowaboom oyunu, farklı hikayesi ve güzel animasyonları ile beğeni topluyor. Oyunun hikayesi bir ineğin bir kelebeğe aşık olması ve bu kelebeğin bir boğa tarafından yenilmesini konu alıyor. Bu nedenle boğaya kızan inek arkadaşlarını toplayarak, boğalara karşı eğlenceli bir savaş açıyor. Bu şekilde intikam almaya çalışan inekler, boğalara beyaz bayrak çıkartarak gayet başarılı olduklarını gösteriyor.

Farklı inek türlerinin ve bu ineklerinde farklı özelliklere sahip olduğu yapımda en ilginç olansa yeşil inek. Bunun yanında farklı isimlerde ineklerde yer alırken bebek inekler de oyun içerisinde bulunuyor. Hepsinin amacı boğaları fethedebilmek. 5 farklı bölüm altında birçok aşama bulunan Cowaboom oyununda tek parmak ile kontrol sağlanırken, kullanılan müzikler de oldukça iyi.

Angry Birds’ü seviyor ancak hem ücretinden hem de yapısından sıkıldıysanız, Cowaboom oyunu tam size göre. İneklerin boğalara karşı geldiği bu yapım muhakkak sizi kendine bağlayacak.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.