Cracky Words

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
746 TOPLAM İNDİRME

750 bulmaca, binlerce gizlenmiş kelime

Cracky Words (Çatlak Kelimeler), Android telefonunuzda online oynayabileceğiniz Türkçe kelime bulmaca oyunu. Türkçe kelime bilginizi ölçen oyunda zorluk seviyesi gittikçe artırılıyor. 750. bulmacayı çözmeyi başarırsanız oyunun bir de ödülü var.

İster arkadaşlarınıza karşı isterseniz de Türkiye genelinde kelime bilgisine güvenen oyunculara karşı oynayabileceğiniz online kelime bulmaca oyununda hedefiniz konu başlığına uygun kelimeleri (kırtasiye konu başlığında defter, cetvel gibi) petek düzende sıralı harfler arasından bulmak. Oyunun başında konu başlığı ve buna bağlı kelimeler çok kolay bulunabilecek şekilde veriliyor. İlerledikçe petek harflerin sayısı artıyor, çaprazlama dahil her yolu deneyerek kelimeleri bulmanız zorlaşıyor. Bu noktada ipuçlarını kullanabilir veya hediye harf alabilirsiniz ancak bunları kolayca harcamamanızı tavsiye ederim.

Bu arada oyunda seviye sistemi (çaylak, profesör gibi) mevcut. Rakibinizi rasgele yaparsanız çok dişli biriyle karşılaşabilir, hemen yeneyebileceğiniz biriyle de oynayabilirsiniz.

Erkan Calp

Cracky Words

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME
81.8 MB DOSYA BOYUTU

Türkçe online kelime bulmaca oyununda 750 bulmaca sizi bekliyor.

Cracky Words (Çatlak Kelimeler), iPhone ve iPad cihazınızda arkadaşlarınızla veya rastgele seçilen oyuncularla karşılıklı oynayabileceğiniz online kelime bulmaca oyunu. Türkçe kelime bilginize güveniyorsanız hemen telefonunuza indirin. Binlerce gizlenmiş kelime içeren 750 bulmaca sizi bekliyor.

iOS platformunda karşımıza çıkan online Türkçe kelime bulmaca oyununda zorluk düzeyi gittikçe artırılıyor. Her bölümde konu başlığına uygun kelimeleri bulmak için uğraş veriyorsunuz. Kelimeleri oluşturan harfler petek düzeninde olduğundan kelimeleri ortaya çıkarmak için dikey, yatay, saat yönünde veya tam tersi kısacası tüm yönlerde deneme yapmanız gerekiyor. Başlarda kelime sayısı az ancak seviye atladıkça kelimeleri bulmak zorlaşıyor. Çok zorlandığınız bulmacalarda hediye harf veya ipucu kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çatlak Kelimeler APK

    Çatlak Kelimeler (Android APK), saatlerce başından ayrılamayacağınız eğlenceli bir kelime bulmaca oyununu sizlere sunuyor.
  • Words Royale

    Şimdiye kadar oynadığınız tüm kelime oyunlarını unutun!
  • Words With Friends 2

    Mobilde en çok oynanan kelime oyunu
  • Words Of Wonders

    Gizli kelimeleri bulurken dünya harikalarını keşfedin.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.
  • Emoji Çöz

    Emoji Çöz uygulamasında birçok kategoride sorulan ve emojilerden yola çıkarak tahmin etmeniz gereken kelimeler bulunuyor.
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu