Crafting Idle Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı savaş malzemesi üretebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Crafting Idle Clicker, farklı savaş malzemelerine yatırım yapabileceğiniz ve kendi atölyenizi kurabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak göze çarpıyor.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli savaş aletleri toplamak ve dev bir koleksiyon oluşturmaktır. Araştırmalar yaparak yeni ürünler keşfedin ve büyük yatırımlar yaparak zengin olun. Farklı ürünler üretebileceğiniz atölyenizi yükselterek seviye atlayabilir ve daha fazla malzemenin kilidini açabilirsiniz. Sıra dışı bir deneyim kazanabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde 100’den fazla ürün yer almaktadır. Devasa bir üretim hattı oluşturarak ürünlerinizi pazarlayabilir ve para kazanabilirsiniz. Çeşitli araştırmalar ve incelemeler yaparak, yeni ürünler üretebilirsiniz. Böylece size verilen görevleri başarıyla tamamlayabilir ve sonraki bölümlere ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Crafting Idle Clicker, kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Crafting Idle Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
151.9 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı savaş malzemesi üretebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun severlere ücretsiz olarak sunulan ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Crafting Idle Clicker, çeşitli alanlarda üretim yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendinize ait bir üretim atölyesi inşa etmek ve farklı savaş malzemeleri üretmektir. Araştırmalar yaparak yeni savaş malzemeleri keşfedebilir ve seri üretime geçerek büyük çaplı yatırımlar yapabilirsiniz. Atölyenizi geliştirerek ve yükselterek daha fazla üretim yapabilir ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

İlginç tasarımı ve farklı konusu ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda, yüzlerce farklı savaş atleti ve seviye yer almaktadır. Kılıç, ok, balta, kalkan, zırh ve daha birçok malzemeyi üreterek pazarlayabilir ve zengin olabilirsiniz. Size verilen görevlerdeki ürünleri üretmeli ve görevleri başarıyla tamamlamalısınız.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde yer alan ve yüz binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan Crafting Idle Clicker, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyunudur.                                        

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Idle Evil - Clicker Simulator

    Çeşitli işkence metotlarının yer aldığı eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Almighty: God Idle Clicker

    Dünyanın kurulduğu ilk andan başlayarak yeni bir düzen oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Space Clicker

    Uzayda savaşacağız.
  • Turret Fusion Idle Clicker

    Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.