Crafty Candy Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Farklı seviyelerde bulmacalar ile karşılaşacağız.

Mobil platformda onlarca farklı oyunun sahibi olan Outplay Entertainment Ltd yepyeni oyunlar ile oyun piyasasını kavurmaya devam ediyor.

Geliştirici ekip son olarak Crafty Candy Blast adındaki yeni oyunu ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başarırken, dünyanın dört bir yanından oyunculara ulaşmaya da devam ediyor.

Dünyanın farklı noktalarındaki şekerleri toplamaya çalışacağımız yapım içerisinde oyunculara zengin bir oynanış yanı sıra eğlenceli dakikalar da sunuluyor. Fantastik yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım basit kontroller eşliğinde oynanıyor.

Birbirinden farklı harika seviyelerin de yer aldığı yapım da ilerledikçe daha zorlu seviyeler de bizleri bekliyor olacak. Farklı türdeki şekerleri toplamaya çalışacağımız oyun içerisinde görevlerimiz topladığımız şekerleri, çikolataları belirtilen alanlara teslim edebilmek olacak.

Şuana kadar Play Store üzerinde 4.5 olarak değerlendirilen yapım 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Crafty Candy Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
265.1 MB DOSYA BOYUTU

Farklı seviyelerde bulmacalar ile karşılaşacağız.

Mobil platformdaki bulmaca oyunları arasına katılan Crafty Candy Blast kısa sürede oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı.

Mobil platformun ünlü isimlerinden birisi olan Outplay Entertainment Ltd tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan Crafty Candy Blast bulmaca oyunları arasına dahil oldu.

Dünyanın dört bir yanındaki 100 binden fazla oyuncu tarafından indirilip oynanan başarılı yapım rengarenk grafik açıları ve eğlenceli oynanışı ile oyuncularına keyifli zaman geçirme fırsatı veriyor.

Dünyanın çeşitli yerlerindeki şekerleri toplamaya çalışacağımız oyun da 100’lerce farklı seviye bizleri bekleyen sürprizlerden bir tanesi olarak ön plana çıkıyor. Tatmin edici derece de basit kontrollere de ev sahipliği yapan oyun ülkemiz oyuncuları tarafından da oynanıyor.

Günümüze kadar 4.5 olarak değerlendirilen yapım ücretsiz yapısı ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Crafty Candy

    Crafty Candy, karakter animasyonlarının ön plana çıkarıldığı şeker eşleştirme oyunu.
  • Carnival Blast

    Nesneleri yok etmeye çalışacağız.
  • Mansion Blast

    Eski bir konağı dekore etmeye çalışacağız.
  • Blast Voyage

    Klasik bir şeker patlatma oyunu oynayacağız.
  • Traveling Blast

    100’lerce farklı seviyedeki bulmacayı çözeceğiz.
  • Gem Blast: Magic Match Puzzle

    Aynı nesneleri yok edeceğiz.
  • Candy holic

    Rengarenk şekerlerden yararlanarak eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.