Creative Destruction

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,706 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Fortnite Mobile benzeri online hayatta kalma, battle royale oyunu

Creative Destruction, Fortnite Mobile benzeri online hayatta kalma oyunları arasında en iyisi diyebilirim. İlk olarak Android telefon kullanıcılarına merhaba diyen oyunda 100 oyuncu devasa bir haritada mücadele ediyor. Yıkıp dökme, inşa etme, savunma, kısaca her türlü aksiyonu alabildiğiniz harika bir sandbox survival oyunu. Grafikler de şahane!

Mobil platformda ücretsiz oynanabilir en iyi Fortnite benzeri oyun diyebilirim. Creative Destruction, oyuncuları her şeyin yok edilebilir olduğu bir dünyada buluşturuyor. 13 farklı topraktan oluşan 4x4 km büyüklükte oldukça geniş bir haritada 100 oyuncu hayatta kalma mücadelesi veriyor. Klasik olarak paraşütle atlayışınızı gerçekleştirdikten sonra toprakları karış karış gezerek kendinizi savunabileceğiniz bir şeyler arıyorsunuz. Fortnite’da olduğu gibi düşmanlarınıza karşı üstünlük kurmak için binalar inşa edebiliyorsunuz. Çevrenizde gördüğünüz her şey yok edilebilir nitelikte.

FPS (Birinci Şahıs Nişancı) ve TPS (Üçüncü Şahıs Nişancı) modunda oynamayı destekleyen Creative Destruction, Türkçe dil desteği sunmaması dışında eksik içermiyor.

Erkan Calp

Creative Destruction

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Fortnite Mobil benzeri sandbox survival oyunu

Creative Destruction, popüler online hayatta kalma, battle royale oyunu Fortnite mobile’a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Mobil platformda ücretsiz indirilip oynanabilen en iyi Fortnite mobil benzeri sandbox survival oyunu desem sanırım yanlış olmaz.

FPS (Birinci Şahıs Nişancı) ve TPS (Üçüncü Şahıs Nişancı) modda oynamayı destekleyen online hayatta kalma oyunu Creative Destruction, Fortnite’a oldukça benziyor; hatta kopyası diyebiliriz. 13 toprağa bölünmüş 4x4 km devasa bir haritada 100 oyuncunun son hayatta kalan olmak için mücadele verdiği aksiyon yüklü bu oyunda çevrenizde gördüğünüz her şeyi yok edip, yıkıp dökebiliyorsunuz. Fortnite’da olduğu gibi koruma binaları, siperler yapıyor, ister araca atlayıp ister yürüyerek keşif yapıyor, sıcak çatışmaya giriyorsunuz. Verilen süre içerisinde güvenli noktalarda olmanız da önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wasteland Heroes

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir hayatta kalma oyunu
  • WarZ: Law of Survival

    Zombilerin arasında hayatta kalın ve insanlığı kurtarmak için çabalayın.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Last One Standing

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil hayatta kalma oyunu
  • FortCraft

    Fortnite, PUBG benzeri mobil oyun arayanlar oynamalı!
  • Dawn of Zombies: Survival

    Dawn of Zombies: Survival Android İndir: Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışın.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Last Day Rules: Survival

    Last Day Rules: Survival İndir (Android Oyunu): PUBG Mobile, Fortnite gibi online multiplayer hayatta kalma oyunu