Creature Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Dev canavarlara ve ilginç yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.

Dev canavarların ve ilginç özelliklere sahip güçlü askerlerin yer aldığı yenilmez bir ordu kurarak aksiyon dolu savaşlar yapacağınız ve ganimet kazanmak için mücadele edeceğiniz Creature Quest, Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, Savaş haritasında yer alan zorlu rakiplere karşı mücadele ederek nefes kesen RPG savaşlarına katılmak ve ganimet toplayarak seviye atlamaktır. Karanlık zindanlardan oluşan geniş savaş meydanlarında boy göstererek rakiplerinizle birebir savaşmalısınız. Seviye atladıkça yeni savaş kahramanlarının ve farklı silahların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca kahramanlarınızın özelliklerini artırabilir ve daha da güçlendirebilirsiniz.

Oyunda aksiyon dolu savaşlara sahne olacak onlarca ilginç meydan ve farklı özelliklere sahip yüzlerce karakter yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek RPG savaşlarına katılabilir ve ganimet kazanmak için yarışabilirsiniz. Rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve 500 binde fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Creature Quest, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Creature Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
486.9 MB DOSYA BOYUTU

Dev canavarlara ve ilginç yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.

İlginç yaratıklar ve dev canavarlardan oluşan yenilmez bir ordu kurabileceğiniz ve aksiyon dolu RPG savaşlarına katılarak ganimet mücadelesi vereceğiniz Creature Quest, mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve nefes kesen savaş senaryoları ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, haritada bulunan görev bölgelerine giderek düşman birliklerini yok etmek için savaşmak ve seviye atlayarak yeni savaş kahramanlarının kilidini açmaktır. Karanlık zindanlardan ve ürkütücü mekanlardan oluşan geniş savaş meydanlarında boy göstererek rakiplerinizle birebir mücadele etmeli ve ganimet kazanarak yolunuza devam etmelisiniz. Ayrıca klan savaşlarına katılarak daha fazla ödül toplayabilir ve askerlerinizi geliştirebilirsiniz.

Oyunda farklı özellikler ve silahlarla donatılmış 500’den fazla savaşçı karakter yer almaktadır. Ayrıca sayısız rakip ve birbirinden zorlu yüzlerce görev bulunmaktadır. Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde indirebileceğiniz Creature Quest ile sizde aksiyon ve maceraya doyacağınız eşsiz savaşlar yapabilir ve yeni deneyimler kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cardinal Quest 2

    Birbirinden farklı zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Pet Quest!

    Onlarca farklı yeni yer keşfedebileceğiniz ve birçok hayvan karakteri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Logging Quest 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sıra dışı bir rol oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.