Crisis Action

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir FPS deneyimi

Crisis Action, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir FPS oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı haritalarda boy gösterebileceğiniz ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda reflekslerinizi çok iyi kullanmanız gerekiyor.

Arkadaşlarınızla birlikte mücadele edebileceğiniz eşsiz bir mobil FPS oyunu olan Crisis Action, mükemmel bir çevrimiçi savaş deneyimi sunuyor. Yüksek kaliteli grafikleri ve eşsiz kurgusuyla karşımıza çıkan oyunda farklı silahları kotnrol edebiliyor ve farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Güçlü bir konuma gelmek için karakterinizi sürekli geliştirmeniz gereken oyunda farklı ekipmanları da kullanabiliyorsunuz. Her ay düzenlenen turnuvalara da katılım sağlayabileceğiniz oyunda büyük ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Macera ve aksiyon dolu bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Gelişmiş kontrol mekanizması ve farklı haritalarıyla Crisis Action sizleri bekliyor.

Crisis Action oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Crisis Action

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
834 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir FPS deneyimi

Crisis Action, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden heyecanlı mücadelelere ortak olabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla birlikte kıyasıya savaşıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil FPS oyunu olan Crisis Action, arkadaşlarınızla birlikte takım kurup dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyunda farklı türde silahları kontrol edebiliyor ve farklı karakterleri de yönetebiliyorsunuz. Kaliteli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda daha güçlü konuma gelmek için karakterinizi sürekli geliştirmeniz gerekiyor. Her ay düzenlenen turnuvalara da katılım sağlayarak büyük ödüller kazanabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Crisis Action oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tempest: Pirate Action RPG

    Tempest: Pirate Action, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve denizlerde hakimiyet sürmek için mücadele vereceğiniz heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.
  • Commando Fire Go

    Çizgi roman stili grafikleriyle dikkat çeken mobil FPS oyunu
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.