Crossing Void

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara ve ölümcül özelliklere sahip onlarca savaşçıdan dev bir dövüşü grubu oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Eşsiz tasarımlara ve ölümcül silahlara sahip birbirinden güçlü onlarca savaş kahramanı ile aksiyon dolu RPG savaşlarına katılabileceğiniz ve dünyanın farklı bölgelerindeki zorlu rakiplere karşı mücadele edeceğiniz Crossing Void, mobil platformda rol kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve nefes kesen savaş sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, kendi tarzınıza uygun karakterleri seçerek rakiplerinizle birebir mücadele etmek ve online savaşlara katılarak zirveye adınızı yazdırmaktır.

Hayalinizdeki ekibi oluşturarak görev haritasında ilerleyebilir ve seviye atladıkça farklı karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca savaşlardan elde ettiğiniz ganimetleri kullanarak savaşçılarınızı geliştirebilir ve yeni özellikler ekleyebilirsiniz.

Oyunda toplam 25 benzersiz tasarıma sahip savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca birçok ölümcül silah ve onlarca savaş arenası bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve ücretsiz olarak kurulumunu tamamlayacağınız Crossing Void ile sizde kendi ekibinizi kurabilir ve aksiyona doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Crossing Void

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
2 GB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara ve ölümcül özelliklere sahip onlarca savaşçıdan dev bir dövüşü grubu oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Her biri farklı özellikler ve silahlarla donatılmış onlarca karakter ile rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz ve nefes kesen RPG savaşlarına katılarak dünya çapında kritik müsabakalarda rol alacağınız Crossing Void, etkileyici animasyonları ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak hizmete açılan bu oyunda amaç, ölümcül silahlarla donatılmış güçlü savaş kahramanlarından oluşturduğunuz dev bir operasyon ekibini yöneterek rakiplerinizle birebir savaşmak ve ganimet toplayarak ekibinize yeni üyeler katmaktır.

Görev haritasını takip ederek kazandığınız her mücadeleden sonra yeni bir karakterin kilidini açabilir ve seviye atladıkça savaşçılarınızın özelliklerini geliştirebilirsiniz.

Online savaşlara katılarak dünyanın güçlü oyuncularıyla karşılaşabilir ve ekibinizle birlikte aksiyon dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında rol kategorisinde kendisine yer bulan ve yarım milyondan fazla oyunucu topluluğu tarafından tercih edilen Crossing Void, sıkılmadan oynayacağınız ve yeni savaş taktikleri öğreneceğiniz eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maestro: Music from the Void

    Gizemli mekanlarda dalaşarak çeşitli ipuçları toplayıp kayıp objeleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Crossing Dead

    Zombi istilasına uğrayan bir şehri kurtarmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • River Crossing IQ

    Eğlence dolu anlar bizleri bekliyor.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.